Spännande yrkesroll som processpecialist inom ekonomi!

Spännande yrkesroll som processpecialist inom ekonomi!

Har du ett stort intresse för ekonomiska flöden och bakomliggande processer? Vill du kunna vara med och bidra till ett effektiviserat ekonomiflöde? Trivs du när det råder en föränderlig miljö? Gillar du att arbeta med frihet under ansvar och strukturera upp ditt eget arbete? Har du lätt för att samt trivs med att samverka med flera intressenter? Då är det dig vi söker! Passa på att söka tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med ansökningar som kommer in under processens gång.

Information om uppdraget

Academic Work söker en processpecialist inom ekonomi till Axfood Shared Serivce Center.

Axfood är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln där man hela tiden arbetar proaktivt med en vision om att bli ledande inom bra och hållbar mat. En av Axfoods viktigaste resurser för en ständigt framgångsrik utveckling är deras medarbetar som bidrar med engagemang och stolthet för hållbarhetskonceptet. Som medarbetare hos Axfood blir man därmed uppmuntrad till att våga och vilja utvecklas med utrymme för att ta initiativ.

På Axfood Shared Service Center i Jönköping är man cirka nittio medarbetare som tillsammans sköter underlag för ekonomi, löner och HR - relaterade ärenden inom hela koncernen och då koncernen är under ständig utveckling och växer är Axfood i behov av ytterligare en processpecialist.

Som processpecialist kommer du ingå i ett mindre team som består av processägare, processansvarig, processpecialister, utvecklare och processanalytiker som sitter både i Jönköping och Stockholm. Din närmsta chef kommer vara processägare och tillsammans kommer ni verka för att föra arbetet framåt. Som medarbetare i Jönköping kommer du tillsammans med två erfarna processpecialister verka på Shared Service Center för att arbeta nära verksamheten vilket ger dig stora möjligheter att få ingå i en fantastisk arbetsmiljö med en välkomnande och utvecklingsfokuserad kultur.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axfood. Det finns väldigt goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som processpecialist har du en viktig och spännande roll där du är länken mellan verksamheten, processansvarig och IT. Du ska agera som specialist på nya utvecklingar och funktioner som ska verka för ett mer effektivt flöde inom koncernen. Som processpecialist är du med vid nya releaser och driftsättning av funktioner, där du sedan verkställer rutiner för funktioner som lämnas över till verksamheten och superanvändare. Vid tester av nya funktioner och utvecklingar är du dessutom med och tar fram underlag för att kunna verkställa tester innan releaser. Vidare har du ansvar för att agera stöd till verksamheten där du löser eventuella störningar eller defekter som kan uppkomma under arbetets gång. Du kommer med det arbeta nära både utvecklare som användare för att se till att processflödet flyter på enligt önskemål.

Tjänsten passar dig som gillar att ha frihet under ansvar samt att arbeta högst lösningsorienterat, du ska trivas i en dynamisk och föränderlig vardag där vikten av hur du strukturerar upp ditt eget arbete är av störst vikt för att lyckas i rollen. Vidare passar tjänsten dig som vill få chansen att arbeta inom en ständigt växande koncern som låter dig vara med på tillväxtresan i karriärsyfte!

Vi söker dig som
 • har avslutade eftergymnasiala studier inom ekonomi, IT eller motsvarande
 • kan tala och skriva obehindrat i svenska då det krävs i det dagliga arbetet
 • har tidigare arbetslivserfarenhet av ekonomiska processer och flöden.
Det är meriterande om du
 • har tidigare arbetslivserfarenhet av likartade arbetsuppgifter
 • har arbetat med affärssystemet SAP.
Som person är du strukturerad, initiativtagande och lösningsorienterad. Du kan på ett självständigt sätt ta initiativ och strukturera upp ditt arbete för att på ett effektivt sätt driva arbetet framåt. Vidare är du problemlösande och flexibel för hinder och utmaningar som kan uppkomma under arbetets gång, och kan återigen självständigt agera under sådana omständigheter. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga då rollen innebär mycket kontakter med interna intressenter!

Övrig information
 • Start: omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Jönköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)