Skapa den bästa kundupplevelsen hos Carefox!

Skapa den bästa kundupplevelsen hos Carefox!

Har du erfarenhet av service och kundkontakt och är redo för att ta nästa steg i karriären? Drivs du av att alltid ge det lilla extra? Då kan vi erbjuda dig möjligheten till en helt ny roll inom kundsupport och after sales på Carefox. Här får du ansvaret för att stärka och utveckla Carefox kundservice tillsammans med härliga kollegor i ett tillväxtföretag!

Information om uppdraget

Carefox erbjuder ett webbaserat verksamhetsstöd till hemtjänstföretag. Carefox har sitt kontor i centrala Jönköping men arbetar med kunder över hela Sverige. En del i deras fortsätta tillväxt är att utveckla och lyfta företagets kundservice till nästa nivå och därmed bidra till den absolut bästa användarupplevelsen. Vi söker därför dig som är redo att ta ett helhetsansvar för företagets kundservice och support, där du är ansiktet utåt och arbetar proaktivt för att utveckla kundrelationen. Genom din goda känsla för service samt din förmåga att förstå och fånga upp kundernas behov kommer du att skapa mervärde för både kunden och Carefox.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Carefox.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är placerad på Carefox kontor Jönköping där du sitter tillsammans med dina kollegor som i dagsläget består av 5 systemutvecklare samt affärsområdeschef och VD. Du kommer ha ett nära samarbete med samtliga kollegor och självklart bidrar du till den goda stämningen på kontoret. Här kommer du in i ett engagerat team som har roligt tillsammans och gärna delar nya idéer med varandra.

I denna roll kommer du att vara första kontakten för befintliga kunder och bemöta användarfrågor via både telefon och mail. Du kommer hantera både inkommande samtal och ringa utgående samtal. Ditt främsta ansvarsområde ligger vid att ge varje kund den bästa användarupplevelsen och kundservicen genom ett professionellt och positivt bemötande samt stort lösningsfokus. Rollen är mycket varierad och du kommer hantera många olika typer av frågor, för att säkerställa en väl fungerande kundservice- och försäljningsprocess. Då rollen är ny har du även möjlighet att med tiden utveckla funktionen för kundsupport genom att vara lyhörd för varje kunds behov och utefter det arbeta proaktivt. På sikt finns också möjlighet att genomföra kundutbildningar i systemet.

Utöver ditt huvudfokus på kundsupport och after sales kommer du även att hjälpa till med andra arbetsuppgifter, såsom att hantera nyhetsbrev och sociala medier samt att prospektera nya kunder på marknaden. Rollen är bred och kan formas utifrån din kompetens och ambitioner!

Vi söker dig som
  • Har tidigare arbetserfarenhet inom service och kundsupport samt god telefonvana. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av en liknande roll.
  • Har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Kunskaper inom någon form av affärssystem är ett plus.
  • Är obehindrad i svenska, i både tal och skrift, för att kunna kommunicera professionellt med Carefox kunder.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här processen. För att trivas och lyckas bra i rollen söker vi dig som har en stark känsla för service och att hitta lösningar på behov och problem. Du anpassar din kommunikation till situation och målgrupp samt förmedlar ett lugnt och positivt bemötande. Du tar initiativ och kommer med förslag till nya arbetssätt samt driver självständigt dina processer framåt.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till ev. uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
  • Placering: Centrala Jönköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Carefox önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carefox erbjuder ett webbaserat verksamhetsstöd till hemtjänst. Systemet är utvecklat i nära samarbete med privata utförare av hemtjänst för att effektivisera schemaläggning, underlätta insatsplanering och hantera dokumentation i ett och samma webbaserade program. Kika gärna in på deras hemsida eller gör ett besök på deras Facebook