Serviceinriktad och självgående kyltekniker till nytänkande företag

Serviceinriktad och självgående kyltekniker till nytänkande företag

Är du certifierad kyltekniker och vill arbeta hos ett strukturerat företag som ständigt strävar efter att hänga med i teknikens utveckling? Här får du chansen att arbeta självgående och ansvarsfullt i en flexibel arbetsmiljö där den ena dagen inte är den andra lik.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en certifierad kyltekniker som vill bli en del av ett nytänkande företag. Här ingår du i ett team bestående av nio personer och arbetar serviceinriktat mot externa kunder. Som kyltekniker jobbar du med helhetslösningar inom kyla, det kan röra sig om allt från att jobba med kyl- och fryssystem i livsmedelsbutiker, processkylning på industrier eller komfortkyla och värmepumpar.

Här arbetar du mellan kl.07-16 där du utgår hemifrån och åker ut på uppdrag till kunder i Gnosjö med omnejd. I arbetet ingår även jour ungefär var femte vecka mellan kl.22-04 och arbete på helgdagar, exempelvis midsommarafton, förkommer.

Tjänstebil ingår i tjänsten.

Uppdraget via Academic Work har en längd på sex månader sen finns goda chanser till anställning hos företaget.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att arbeta med installation, reparation och service av kyl- och frysanläggningar samt av komfortanläggningar. Du ger den bästa servicen till kunder du är ute och arbetar hos.

Vi söker dig som
 • Är certifierad kyltekniker och haft certifikat minst 1 år.
 • Har körkort B.
 • Har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt.
Det är meriterande om du har:

* Kunskap och erfarenhet av CO2.

Som person är du:
 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Flexibel
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gnosjö med omnejd
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se