Senior .NET-utvecklare till Infobric

Senior .NET-utvecklare till Infobric

Är du en vass utvecklare som vill skapa framtidens lösningar för ökad säkerhet och effektivitet på byggarbetsplatser? Drömmer du om att bidra till ny teknik som förenklar vardagen och till och med kan bidra till att rädda liv? Då har vi utmaningen för dig!

Information om uppdraget

Infobric grundades i Jönköping och är ett IT- och elektronikföretag som utvecklar produkter och tjänster som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Infobrics system har en central roll på 10 000-tals byggarbetsplatser, och många av Europas största byggföretag finns bland bolagets kunder. Kärnan i Infobrics erbjudande är den webbaserade tjänsten Infobric Ease, som i realtid kommunicerar med 10 000-tals uppkopplade elektronikenheter ute på byggarbetsplatsen, t.ex. grindar och registreringsboxar.

Nu söker Infobric sin nästa .NET-utvecklare till huvudkontoret i Jönköping. Här finns två utvecklingsteam, ett inom inbyggda system och ett inom C#.net. Du kommer att tillhöra det sistnämnda teamet som består av två utvecklare och en Tech Lead. Ni arbetar agilt med två veckors sprintar.

Du erbjuds
 • Möjlighet att bli en del av ett av de snabbast växande teknikbolagen i Sverige som genom åren åren vunnit flera priser för dess innovativa produkter
 • Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som delar samma intresse för teknik och att tillsammans skapa de absolut bästa lösningarna på marknaden
 • En utmanande roll där du får chans att utvecklas varje dag
Arbetsuppgifter

Byggbranschen har bara påbörjat sin digitaliseringsresa och står inför ett omfattande teknikskifte, som innebär ett stort behov av nya tekniska lösningar och produkter. Infobrics målsättning är att spela huvudrollen i sin nisch och erbjuda de bästa lösningarna på såväl befintliga som nya marknader i norra Europa.

I rollen som senior utvecklare kommer du huvudsakligen att arbeta med:
 • Produktutveckling från idé till färdig produkt i olika projekt
 • Tillsammans med Tech Lead guida och leda juniora utvecklare och driva teknikutvecklingen framåt
Vi söker dig som
 • Har läst en högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område exempelvis datateknik
 • Har mycket goda kunskaper i C#.NET och erfarenhet av WebAPI och REST
 • Kunskap om objektorienterad programmering och MSSQL
 • Kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift samt har med fördel goda kunskaper i svenska
 • Har ett genuint intresse för teknik och programmering, att utveckla är bland det bästa du vet!
Det är meriterande om du:
 • Har kunskap inom ASP.NET Web Forms
 • Kunskaper inom JavaScript/jQuery
Som person gillar du utmaningar och har en vilja att utvecklas och bli bättre. Du är kommunikativ och kan diskutera fram lösningar med kollegor på ett professionellt sätt. Du brinner för att leverera lösningar med kvalitet som skapar nytta för kund.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Jönköping
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infobrics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infobric är ett IT- och elektronikföretag som utvecklar lösningar som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Vi är marknadsledande i vår bransch och har en central roll på fler än 10 000 byggarbetsplatser, med många av Europas största byggföretag bland våra kunder. Kärnan i vårt erbjudande är den webbaserade tjänsten Infobric Ease, som i realtid kommunicerar med flera 10 000-tals uppkopplade elektronikenheter. Infobrick grundades 2004 i Jönköping och har idag huvudkontor där med bland annat försäljning, produktutveckling och kundservice. Infobric gruppen har dessutom säljkontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Idag är vi ett engagerat team på ca 200 medarbetare och omsätter 300 MSEK (2019).