Projektadministratör till NPB Automation!

Projektadministratör till NPB Automation!

Vill du utvecklas inom ett företag som arbetar med den absolut senaste tekniken inom automation? Är du driven, noggrann, självgående och initiativrik? Har du goda datorkunskaper och tycker du om att jobba med varierande arbetsuppgifter? Då är du rätt för denna tjänst! NPB Automation AB söker nu en person som vill anta en roll med spännande karriärmöjligheter, där du kommer att arbeta med allt ifrån inköp, logistik och maskindokumentation. Tjänsten startar omgående. Vi jobbar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektadministratör till NPB Automation AB. Du kommer arbeta från NPB Automation AB:s kontor i Jönköping. Tjänsten är perfekt för dig som vill få chansen att arbeta och utvecklas på ett företag som har kunder i hela världen!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos NPB Automation AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör hos NPB Automation AB kommer du i början framförallt att arbeta med inköp, orderkännande och orderbevakning. Ditt administrativa ansvar kommer sedan successivt utökas och du kommer då få arbeta mer med logistik, fraktdokumentation och maskindokumentation.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta i Excel och ansvara för att beställa mot deadlines samt att bevaka leveranser
 • Hantering av ritningar och andra underlag inom el och mekanik
Tjänsten passar dig som trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar. Du har en stor vilja att vara med och driva företaget framåt samt utveckla ditt arbetssätt och dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska då företaget har många internationella kunder
 • Har goda kunskaper i Office paketet, framförallt Excel och Word
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i något affärssystem
 • Har en teknisk eftergymnasial utbildning, alternativt tidigare erfarenhet inom projektadministration
I den här processen kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi ser att du som person självständigt tar ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Vi ser även att du tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt och att du är en relationsskapande person som agerar utåtriktat i yrkesmässiga sammanhang. Andra kompetenser som vi ser som väldigt viktiga i den här rollen är att du är självgående och att du har en god samarbetsförmåga. Detta visar du genom att du driver dina arbetsuppgifter vidare så att de leder i målets riktning samt genom att du arbetar bra med andra människor och agerar lyhört för andras synpunkter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Jönköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NPB Automation AB:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NPB Automation AB är ett företag som grundades 1993 och har som fokus att alltid förbättra och utveckla nya sätt att lösa deras kunders problem. Idag verkar dem inom dryckes-, mat-, aerosol- och specialförpackningssegmenten med många olika typer av maskiner och tjänster. De har en specialistkompetens inom automation och mångårig kunskap om utveckling och tillverkning av automationsutrustning. NPBs huvudkontor är förlagt i Jönköping, har en omsättning på cirka 150 Mkr och cirka 45 anställda och hela världen som sina kunder.