Produktadministratör med mycket god analysförmåga!

Produktadministratör med mycket god analysförmåga!

Har du en eftergymnasial examen inom exempelvis ekonomi eller teknik samt gillar analys och har mycket goda kunskaper i Excel? Har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska, muntligen och skriftligen? Är du dessutom en framåt och strukturerad person kan vi ha uppdraget för dig - Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarna Groups räkning en produktadministratör.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Gorup. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under minst 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som produktadministratör kommer du att supportera de globala produktavdelningarna inom Husqvarna divisionen med produktinformation och dataadministration. Du kommer att ingå i ett team på 5 personer som jobbar mot 5 olika produktkategorier som i sin tur ansvarar för planering och utvecklingen av framtida produkter och affärssegment. Tjänsten innebär internationell kontakt främst mot produktplanering och utvecklingsavdelning i USA, Japan, Europa och Kina. Rollen kräver självständighet, men det finns stöd att tillgå av specialister i teamet. För rätt person kan det eventuellt komma att bli aktuellt med utökade arbetsuppgifter på sikt, såsom exempelvis att skapa och distribuera försäljningsrapporter och statistik.

Du kommer till exempel att
 • supportera strategi- och produktutvecklingsprojekt med beslutsunderlag
 • administrera priser
 • uppdatera produktdata
 • kontinuerligt utveckla och förbättra rapporter och processer kopplade till produktlivscykeln.
Vi söker dig som
 • har en eftergymnasial examen inom exempelvis ekonomi eller teknik
 • har mycket goda kunskaper i Excel
 • har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, muntligen och skriftligen.
Det är meriterande om du
 • har arbetat med prisadministration, större data, ekonomisytemsadministration/struktur
 • har kännedom om Husqvarna Groups produkter.
Som person är du analytisk och kommunikativ. Du är framåt samtidigt som du har en ödmjuk inställning och vågar fråga när du saknar information eller kunskap om tillvägagångssätt. Vidare är du strukturerad och håller hög noggrannhet i det du gör.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, minst 6 månader med goda möjligheter till förlängning.
 • Placering: Huskvarna.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2017 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.