Produkt- och materialplanerare sökes Husqvarna Group!

Produkt- och materialplanerare sökes Husqvarna Group!

Känner du ett starkt engagemang för att hantera morgondagens produkter? Trivs du med ett nära samarbete inom ett mindre team? Vill du vara med och ta del av företagets världsledande produkter? Sök då rollen som Produkt- och materialplanerare redan idag!

Information om uppdraget

Huskvarna är ett av världens ledande företag inom konstruktion och produktion av utomhusverktyg. De söker nu en person som kan vikariera i en av rollerna inom produktion och material med start i augusti till och med sista januari.

Du kommer i rollen som produkt- och materialplanerare arbeta med ett team på två personer där samarbete och en öppen dialog är av vikt. Du kommer tillsammans med teamet planera produktionen och hantera aspekter kring denna.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta i ett lokalt system och kolla av beställningspunkter såväl som ta emot, administrera och planera ordrar direkt till kund. Du får möjlighet att arbeta med mycket kundkontakt då du kommer kommunicera tätt med kund och leverantörer i leverans-, order och prioriteringsfrågor av produktionen. Vidare kommer du arbeta med administration kring lager påfyllnad och materiallistor samt operationstider.

Du kommer exempelvis:
  • Förbereda nya artiklar, beställa tillhörande komponenter och planera produktionen
  • Kontinuerligt föra viktig kommunikation med externa aktörer
Vi söker dig som
  • Vi söker dig med en eftergymnasial/högskoleutbildning inom logistik
  • Har goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både skrift och tal då arbetsuppgifterna kräver detta.
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Som person trivs du med att jobba med mycket kommunikation mellan produktionsledare såväl som leverantörer och vi ser gärna dig i rollen som kan hantera uppgifterna med proffsig anda. Vidare vill vi gärna att du ska vara snabb och effektiv i ditt arbetssätt men det är även väldigt viktigt att du är noggrann med vad du får till dig.

Övrig information
  • Start: V. 33
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Jönköping, Huskvarna
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och HUsqvarnas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info

Om arbetsgivaren

Husqvarna är ett företag som är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.