Product Compliance Administratör till Husqvarna AB

Product Compliance Administratör till Husqvarna AB

Är du en administrativ stjärna som har lätt för att söka och hitta information i olika databaser? Vi söker nu en administratör som har lätt för att kommunicera på engelska i både tal och skrift och som trivs i en central roll med mycket externa och interna relationer. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Husqvarna AB:s räkning en administratör till deras Product Compliance avdelning som i dagsläget består av 11 personer. I den här tjänsten så kommer du att ha en central roll där du samlar in och registrerar information i interna databaser gällande lagkrav och standarder för deras produkter för att sedan fördela informationen vidare till Husqvarnas intressenter. Vidare kommer du att ha kontakt med olika internationella myndigheter samt ha ett tätt samarbete med dina kollegor på Husqvarna AB. I början av din anställning får du en gedigen upplärning men på sikt ser vi att du har förmågan att agera och arbeta självständigt.

Du erbjuds
 • Ett arbete i en större koncern med goda utvecklingsmöjligheter där du kommer att ha kontakt med människor från olika delar av världen
 • En dedikerad konsultchef som kommer arbeta för att du både ska trivas och utvecklas på arbetet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Registrera, söka och rapportera information i externa samt interna databaser
 • Förse olika myndigheter med information
 • Arbeta med standarder och krav för Husqvarnas produkter mot den internationella marknaden, ex: nationella krav, lagkrav, kemkrav etc.
 • Med hjälp av bevisföringen kunna hjälpa till att avgöra om produkten ska stoppas eller gå vidare till produktion.
Vi söker dig som
 • Har en administrativ bakgrund
 • Har en god IT-/datorvana och känner dig bekväm med att arbeta i olika databaser
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i daglig dialog med myndigheter, leverantörer och kollegor
Vidare är det meriterande om du kan tolka regelverk och har erfarenhet av juridik samt tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Som person är du:
 • Kommunikativ
 • Strukturerad
 • Flexibel
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 8-17

Placering: Huskvarna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarnas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.