Problemlösande teknisk support sökes till arbete med stort utvecklingsfokus!

Problemlösande teknisk support sökes till arbete med stort utvecklingsfokus!

Är du en kommunikativ och noggrann person med en genuint tekniskt intresse? Vill du arbeta på en arbetsplats där utveckling står i fokus och din insats är starkt värderad? Har du ett par års erfarenhet av kundsupport sedan tidigare? Låter det som att du är personen vi söker? Vi arbetar med löpande urval och rekrytering så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarna Groups räkning en medarbetare till sin tekniska support inom avdelningen After sales för att ge support till både interna och externa kunder. Som teknisk support kommer du ingå i ett team som arbetar för bland annat återförsäljare och slutkonsumenter inom Sverige och det svenska säljbolaget. I början av din anställning kommer du få gå utbildningar kring produkterna du kommer ha support kring och har även tillgång till kurser online för att lära dig om Husqvarnas produkter.

För denna avdelningen kommer ditt fokus att vara handhållna och hjulburna produkter. Du kommer vara en del av och bidra till avdelningens målsättning att ge tillgänglig, närvarande och noggrann service till alla kunder som behöver hjälp och du bör ha ett starkt sinne för service.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Husqvarna Group.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande över året. Du kommer, förutom att agera support via telefon och mail, hjälpa till att utbilda och utveckla återförsäljare i syfte av att öka deras tekniska kompetenser. I och med detta kommer arbetet att innebära cirka 20-25 resdagar under främst vinterhalvåret. Under senare delen av året när det är lite lugnare med ärenden kommer du ha möjlighet att lägga tid på produktkunskap och vidareutbildning.

Vidare kommer du att arbeta med:
 • support mot existerande kunder både internt och externt
 • ge professionell service via telefon och mail
 • besvara och dokumentera ärenden som inkommer
 • teknisk problemlösning
 • utbilda och utveckla återförsäljare på den lokala marknaden
 • kommunicera med kunder via sociala medier som t.ex. Facebook
Du ska trivas i en roll där kunden har ett stort fokus och du kan leverera hög grad av service med målet att bygga upp och bevara hög teknisk produktkunskap. Din roll kommer vara viktig för Husqvarnas fortsatta försäljningsframgångar på marknaden

Vi söker dig som
 • har ett par års erfarenhet av kvalificerat kundservicearbete
 • kan uttrycka dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska
 • har ett genuint tekniskt intresse
Det är även meriterande om du
 • har praktisk erfarenhet av arbete inom teknik
 • har erfarenhet av arbete inom sälj
Som person kommer du vara en viktig del av att fånga upp vad kunder tycker och tänker. Du ska trivas med variation och intensiva arbetsdagar där du måste agera analytiskt och problemlösande men även ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vidare är det viktigt att du ska kunna fokusera under stress då det under stressiga perioder kan innbära många samtal under en dag.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Huskvarna.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2017 uppgick till 39 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.