Nyexaminerad ingenjör?

Nyexaminerad ingenjör?

Nu händer det mycket i vår region! Våra kunder expanderar och vi ser därför ett stort behov av stötta dem med teknisk kompetens. Tar du examen till sommaren och är på jakt efter ditt första jobb? Varmt välkommen att ta en kontakt med oss inför framtida uppdrag!

Vi söker dig som

Vi tar gärna en kontakt med dig som är i början av din karriär, där vi vill diskutera befintliga men också kommande möjligheter som finns ute hos våra kunder.

Vi är både på jakt efter dig som tar din ingenjörsexamen till sommaren och dig som har en ingenjörsexamen sedan tidigare, och gärna inom något av följande områden:
  • Maskin
  • Elektronik
  • Data
  • Materialteknik
  • Automation
* Industriell ekonomi
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag. Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären och företag att hitta rätt personal. Idag är Academic Work det största bemannings- och rekryteringsföretaget på tjänstemannasidan i Sverige (Kompetensföretagen 2020).

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande