Mjukvarutestare sökes till Kapsch!

Mjukvarutestare sökes till Kapsch!

Gillar du att utmanas och trivs med frihet under ansvar? Har du en högskoleingenjörsexamen? Är du en handlingskraftig lagspelare som vill ta nästa steg i karriären på ett innovativt företag? Då kan detta vara tjänsten för dig Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en mjukvarutestare till Kapsch Trafficcom AB. Företaget är en av världens ledande tillverkare av intelligenta transportsystem (ITS), primärt inom vägtull-system. Den svenska verksamheten är förlagd till Jönköping och har 130 medarbetare där samtliga är tjänstemän. Kapsch arbetar både med utveckling av komplexa helhetslösningar med hög grad av kundanpassning och med standardiserade produkter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kapsch. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under minst sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mjukvarutestare kommer du arbeta med testning av mjukvara i video och sensorprodukter. Det dagliga arbetet innefattar att du definierar teststrategier, utvecklar metoder och verktyg, definierar kvalitetskrav samt skriver testfall. Arbetet innefattar frihet under ansvar då du själv får möjligheten att välja verktyg och utvecklingsmiljöer.
Du kommer ingå i ett utvecklingsteam med vilka du får möjligheten att följa hela utvecklingsprocessen från start till global lansering.

Du kommer till exempel att
 • utföra mjukvarutester
 • dokumentera och rapportera testresultat
 • arbeta med mjukvaruutveckling för att ta fram nya verktyg och utvcklingsmiljöer.
Tjänsten passar dig som vill ta ett kliv in i en global marknad med interna utveklingsmöjligheter. Du får här möjligheten att styra ditt eget arbetet i nära samarbete med andra kunniga medarbetare.

Vi söker dig som
 • har en högskoleingenjörsexamen
 • har kunskap/erfarenhet av programvaruutveckling
 • har goda kunskaper i både tal och skrift på både svenska och engelska, då det krävs för tjänsten
 • har B - körkort.
Det är meriterande om du har kunskaper i C++.

För att lyckas i rollen är du som person självständig och handlingskraftig. Vidare är det viktigt att du är engagerad och ansvarstagande, då tjänsten innebär frihet under ansvar. Du är en lagspelare som är nyfiken med en positiv inställning.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, minst 6 månader med goda möjligheter till förlängning för rätt person.
 • Placering: Jönköping, A6-området.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kapsch's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Founded in 1892, the family-owned company headquartered in Vienna can look back on 126 years experience with the future. Year after year, the Kapsch Group invests some 10% of its total revenue in research and development. This commitment ensures consistent innovation and implementation of new technologies for the benefit of the Groups customers all over the world. The companies in the Kapsch Group employ nearly 7,000 people at subsidiaries and branch offices around the world.