Missa inte chansen att arbeta administrativt med dokumentationer och ritningar!

Missa inte chansen att arbeta administrativt med dokumentationer och ritningar!

Letar du ny arbetslivserfarenhet för att utvecklas i din yrkesroll? Trivs du med att arbeta administrativt men med mycket samarbete och interaktion med andra kollegor? Har du kanske ett intresse för teknik eller önskar lära dig mer om den branschen? Då har vi arbetet för dig! Vi rekommenderar varmt att söka tjänsten omgående, då vi arbetar löpande med ansökningar under processens gång.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en dokumentationstekniker till kontoret i Nässjö. Här får man som anställd möjlighet att samarbeta och arbeta tillsammans med ett tjugotal andra kompetenta och härliga kollegor. På företaget arbetar man proaktivt för att skapa och bibehålla en öppen och inkluderande miljö med mål att alla medarbetare ska berika varandras vardag med glädje och kunskapsväxling.

Som medarbetare får man också chansen att vara med under en spännande utveckling då företaget aktivt arbetar utifrån målet att senast år 2025 leverera 100 procent förnybar och återvunnen energi.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid med start på 6 månader. Det finns väldigt goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som dokumentationstekniker kommer du primärt arbeta med att granska, dokumentera och godkänna ritningar inom eldistribution.

Du kommer till exempel att:
 • använda dpPower som arbetsverktyg
 • granska ritningar kopplat till möjlighet av eldistribution
 • justera förändringar kopplat till ritningar och projekt.
Tjänsten passar dig som önskar att arbeta inom en miljö med fokus på utveckling. Vidare passar tjänsten dig som gillar att arbeta självständigt men i nära samarbete med andra intressenter. Du ser detta som en chans att få växa i din yrkesroll genom att tillgodose nya kunskaper och erfarenheter!

Vi söker dig som
 • har avslutade studier på minst gymnasial nivå
 • kan tillämpa flytande svenska, tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver det
 • har goda datakunskaper för att snabbt kunna tillämpa arbetsuppgifterna.
Det är meriterande om du
 • har kunskaper inom eldistribution
 • har arbetat med projektorienterade ritningar tidigare.
Körkort och bil rekommenderas starkt om du pendlar till Nässjö, då det finns svårigheter att ta sig från stationen till arbetsplatsen.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och ansvarsfull. Du ser helheten likväl som detaljer, vidare har du lätt för att samarbeta då arbetet innefattar olika kontaktytor!

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: start 6 månader med väldigt goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Nässjö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork