Meriterande deltidsarbete för ekonomistudenter!

Meriterande deltidsarbete för ekonomistudenter!

Studerar du ekonomi på eftergymnasialnivå och önskar meriterande arbetslivserfarenhet inför framtida karriär? Önskar du både deltidsarbete som sommarjobb inom ekonomi? Är du dessutom självgående, flexibel och ansvarstagande? Då önskar vi veta mer om dig, sök tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med ansökningar som kommer in.

Information om uppdraget

Academic Work söker en administrativ assistent på deltid till INAC som kan arbeta cirka två dagar i veckan samt heltid under semesterperioden. INAC Process AB installerar och levererar system och instrument till industri- och processanläggningar, där det ställs höga krav på drift- och personsäkerhet samt miljö. INAC omsätter 90 MSEK och har 60 medarbetare över hela Sverige.

På INAC får du som medarbetare möjlighet att komma in och arbeta inom en global koncern som kan erbjuda interna utvecklingsmöjligheter om man visar sig vara rätt person för företaget, då man är under ständig tillväxt och expansion. INAC verkar i hela Sverige och är en del av den franska koncernen VINCI Energies. Kontoret är centralt beläget i Jönköping med utsikt över Vättern och sammanlagt sitter man cirka fyra medarbetare på kontoret där man bland annat sköter underlag kring ekonomi för bolag inom koncernen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos INAC.

Arbetsuppgifter

Som administrativ assistent kommer du primärt arbeta med att stötta upp i hantering av fakturor, tidsunderlag, sedvanlig Excel hantering och hjälpa till med andra kontorsrelaterade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med affärssystemet SAP där du kommer lägga försäljningsorder för vidare fakturering. Vidare kommer du kontrollera underlag för tidrapportering som rapporterats av medarbetar på fält samt att du hjälper till med diverse sammanställningar med excel som främsta arbetsverktyg.

Tjänsten passar dig som vill få värdefull arbetslivserfarenhet inför din framtida karriär. Vidare är det en möjlighet för dig som är villig att bidra då mer ansvar kan ges till rätt person, vilket kan innebär interna utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som
  • studerar ekonomi på eftergymnasial nivå på minst 50% med minst 1,5 år kvar av studierna
  • kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då det krävs i dagliga arbetsuppgifterna
  • har grundläggande kunskaper i Office Excel.
Det är meriterande om du

* arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Som person är du är du självgående, flexibel och ansvarstagande. Du är självgående i den omfattningen att du självständigt driver ditt egna arbete framåt samtidigt som du tar ansvar för att slutföra det som efterfrågar. Vidare är du flexibel för diverse arbetsuppgifter samt tempo som råder utifrån stundande behov.

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: deltid, minst 2 dagar per vecka men önskvärt med 3 samt heltid under semesterperioden
  • Placering: centralt i jönköping med utsikt över vättern
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)