Mekanikkonstruktörer till globalt företag

Mekanikkonstruktörer till globalt företag

Har du tidigare erfarenhet av konstruktion och är redo för nästa utmaning? Nu söker vi dig som vill vara del av en spännande resa på en expanderande avdelning. Här får du möjligheten att växa tillsammans med dina kollegor och utveckla innovativa produkter. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Nu söker vi två mekanikkonstruktörer till vår kund i Jönköpingsområdet. I de här rollerna kommer du att tillhöra en avdelning som stor inför en spännande expansion där målet är att fördubbla personalstyrkan under året. Här får du möjligheten att bli en del av en innovativ och flexibel arbetsplats där samarbeten mellan kollegor värdesätts högt. Avdelningen består idag av sju personer där de allra flesta arbetar med produktutveckling och konstruktion av mindre robotar. Då vi söker två profiler kan arbetsuppgifterna och ansvarsområdena skilja sig åt. Vi söker dels dig som trivs att arbeta i en tvärfunktionell roll i ett team bestående av 3-4 personer där du ansvarar över ett delsystem i produkten. I den här rollen kommer arbetet att vara projektbaserat där du styr över din egen vardag och ansvarar över konstruktionen i projektet. Vidare söker vi ytterligare en person som främst kommer att arbeta med förbättringar av befintliga produkter för att supportera andra funktioner/projekt.

Du erbjuds
 • Kompetensutveckling från kompetenta kollegor och få tillhöra ett innovativt och trevligt team
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi dessutom stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
Arbetsuppgifter
 • Arbeta med konstruktion, såväl nykonstruktion som förbättringsarbete av befintlig konstruktion
 • Arbeta med utveckling i Catia
 • Ansvara över mekaniken i robotarna
 • Samarbeta med kollegor på och utanför avdelningen
Vi söker dig som
 • Har en färdig högskoleingenjörsexamen mot maskin/mekanik med inriktning mot produktutveckling och design
 • Har något års relevant arbetslivserfarenhet av en liknande roll
 • Har goda kunskaper i Catia
 • Har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska då tjänsten kräver det
Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med konstruktion av plast.

Som person är du:
 • Samarbetsvillig
 • Initiativtagande
 • Flexibel
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Jönköpingsområdet

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se