Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare till Husqvarna!

Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare till Husqvarna!

Är du en serviceinriktad samt lösningsorienterad medarbetare som har ett genuint intresse av teknik? Söker du nya utmaningar och önskar ett arbete som ger frihet under ansvar? Vill du få arbeta inom ett ledande bolag där dörrar för intern utveckling potentiellt kan erbjudas? Då är det dig vi söker till Husqvarna Construction Products! Vi rekommenderar starkt att söka tjänsten omgående, då vi arbetar löpande med ansökningar som kommer in.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarna Construction Products räkning en medarbetare till rollen som kundtjänstsupport.

Husqvarna Construction Products, ett affärsområde inom Husqvarna, är världsledande inom maskiner och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Sortimentet med byggprodukter omfattar bland annat kapmaskiner, golvsågar, kakel- och stensågar, vägg- och vajersågar, demoleringsrobotar, kärnborrmaskiner och diamantverktyg för dessa och andra användningsområden.

Husqvarna Construction Products expanderar och söker därmed ytterligare en kompetent kollega till deras kundtjänstavdelning. Här får man som ny medarbetare vara med på en resa framåt där målet är att optimera utbudet gentemot kunder genom digitalisering av tjänster där medarbetarna på kundtjänstavdelningen utgör en viktig konsulterande roll i sammanhanget.

Som medarbetare kommer du bli en del av ett team på cirka fem medarbetare där man har ett brett utbud av kompetenser kopplat till det tekniska utbudet som Husqvarna Construction Products erbjuder. Kulturen speglas av en välkomnande atmosfär där fokus ligger på teamwork samtidigt som man får möjlighet till ett arbete som innebär frihet under ansvar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Construction Products. Uppdraget kommer att vara på heltid med start på 6 månader. Det finns väldigt goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstsupport kommer du arbeta med ordermottagning av produkter från externa kunder och interna säljare där du sköter allt från redan givna order till att guida kunder gällande vilka produkter som kan vara aktuella utifrån just deras behov vare sig det gäller reservdelar eller maskiner. Vidare kommer du ha telefon, mail och affärssystemet REX som främsta arbetsverktyg där du ansvarar för att hantera ett brett utbud av tekniska ärenden kopplat till kunder och deras förfrågningar samt behov, det kan gälla allt från frågor kring service, pris till leveransbesked.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas såväl yrkesmässigt som personligt kopplat till ditt tekniska intresse. Vidare passar tjänsten dig som vill vara med på en resa framåt med utveckling av digitaliseringen där du som medarbetare är en viktig pusselbit för att forma rollen för support kopplat till digitaliseringen!

Vi söker dig som
 • kan tala och skriva obehindrat i svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet
 • har avslutade studier på minst gymnasial nivå
 • har kunskaper och intresse för teknik.
Det är meriterande om du
 • har tidigare arbetslivserfarenhet av kundsupport alternativt ordermottagning
 • har dokumenterad erfarenhet av affärssystemet REX.
Som person är du lösningsorienterad i ditt arbetssätt och kan på så vis självständigt driva ditt arbete framåt med en god förmåga att leverera hög service såväl internt som externt. Du räds inte för nya utmaningar eller situationer!

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid, start på 6 månader med goda möjligheter till förlängning om samtliga parter är nöjda med samarbetet.
 • Placering: Jönköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [lin02@academicwork.se](mailto:lin02 @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)