Maskiningenjör med intresse för produktutveckling och design!

Maskiningenjör med intresse för produktutveckling och design!

Är du ingenjör och redo att ta ditt nästa steg i karriären? Har du tidigare arbetat med produktuveckling och design? Vi söker just nu en maskiningenjör till Husqvarna som ska utveckla motorkomponenter till deras R&D avdelning. Du kommer att sitta i nya projekt, och utveckla komponenter till deras nuvarande och framtida maskiner.

Information om uppdraget

I rollen som maskiningenjör kommer du att arbeta som konstruktör på Husqvarnas R&D avdelning och vara med utveckla motorkomponenter. Du kommer tillhöra en grupp som består av 16 personer som karakteriseras av ett gediget engagemang, där det finns ett stort intresse för arbetet och en stor tillit till varandra. I den här tjänsten kommer du att arbeta projektbaserat där du har goda möjligheter att vara med och påverka slutresultatet, då du kommer att vara delaktig i hela ledet. Det material du kommer att arbeta med är främst metall, men också en hel del med klassisk gummi.

Du erbjuds

* Ett arbete i en större internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att
  • Arbeta som komponentspecialist
  • Arbeta projektbaserat från början till slut tillsammans med kollegor på R&D avdelningen
  • Designa och utveckla motorkomponenter som du ansvarar över genom projektets gång exempel på komponeneter: cylinders, ljuddämpare och insug.
Vi söker dig som
  • Har en färdig ingenjörsexamen på högskole- eller universitetsnivå inom ett område som bedöms relevant
  • Har minst 1-2 års relevant erfarenhet av liknande arbete
  • Har goda kunskaper i CAD, gärna Catia V5, då det kommer att vara ditt främsta arbetsredskap
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i den dagliga dialogen med bland annat leverantörer och kollegor
Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av bearbetad metall.

Som person är du:
  • Samarbetsvillig
  • Initiativtagande
  • Problemlösande
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 8-17

Placering: Husqvarna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarnas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna är en världsledande tillverkare av innovativa produkter och lösningar för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2018 uppgick till 41 miljarder kronor och koncernen har cirka 13 000 medarbetare i 40 länder.