Löneadministratör sökes med omgående start!

Löneadministratör sökes med omgående start!

Studerar du ekonomi/ HR och har minst ett år kvar av dina studier? Har du ett intresse för löneadministration och letar efter ett intressant sommarjobb? Är du en serviceinriktad person som är flexibel och har lätt för att lära? Då kan detta vara sommarjobbet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en löneadministratör med start omgående Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till och med v. 32.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du främst att arbeta med att företagets anställda får rätt löner utbetalda i tid. Du kommer vikariera på en avdelning på cirka fjorton personer där samtliga jobbar med antingen löneadministration eller HR.

Du kommer till exempel att:
 • arbeta med lönekörningar
 • göra avstämningar och åtgärda avvikelser.
Tjänsten passar dig som har ett intresse för löneadministration och vill ha ett lärorikt och utvecklande sommarjobb.

Vi söker dig som
 • studerar på eftergymnasiala studier inom ekonomi/ HR och har minst ett år kvar på dina studier
 • har goda språkkunskaper i svenska, såväl muntligen som skriftligen, då det är arbetsspråket som tillämpas
 • har god datorvana.
Det är meriterande om du har erfarenhet av löneadministration och har arbetat i ett eller flera lönesystem.

Som person är du glad och positiv med en känsla för service. Du har ett flexibelt förhållningssätt och vågar ta initiativ där det behövs. Vidare är du nyfiken på att lära dig nya saker och arbetar strukturerat samt noggrant.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: Heltid till v.32
 • Placering: Jönköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork