Kundservicemedarbetare till Anticimex i Jönköping

Kundservicemedarbetare till Anticimex i Jönköping

Känner du igen dig i beskrivningen som serviceinriktad och kommunikativ? Trivs du med kundkontakt och tycker om att hjälpa andra? Anticimex i Jönköping söker nu en kundtjänstmedarbetare som vill bli en del av deras kundtjänstteam med start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Anticimex räkning en person som administrativ kundservicemedarbetare till deras kontor i Jönköping. Uppdraget kommer vara på heltid med start omgående och kommer pågå fram till januari 2020.

Som administrativ kundtjänstmedarbetare är du Anticimexs ansikte utåt och din främsta uppgift är att alltid sträva efter att ge bästa tänkbara service till de kunder du har kontakt med. Frågorna rör oftast kunder som behöver hjälp med olika skadedjur, såsom getingar, råttor och silverfiskar. Du kommer under första veckan få en tydlig introduktion hur deras affärssystem går till och för att du ska känna dig bekväm med att ge råd och svara på kundernas frågor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimexs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går via Academic Work.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex. Uppdraget kommer att vara fram till januari 2020.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du till exempel att:
  • Hantera inkommande telefonsamtal och mail
  • Bemöta kunder i receptionen
  • Skapa och registrera arbetsordrar
  • Koordinera och planera bokningar med servicetekniker
  • Ansvara för komplettering och hantering av fakturering
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till januari 2020.

Vi söker dig som
  • Trivs med rollen inom kundtjänst och är serviceinriktad
  • Har en god kommunikativ förmåga samt goda kunskaper i svenska och engelska eftersom du kommer att hantera kundkontakter på båda språken
Det är meriterande om du:

* Har arbetat inom kundtjänst, administration och/eller service tidigare

Som person är du ansvarstagande och tycker att god service är otroligt viktig. Du gillar att arbeta i högt tempo och löser de problem du ställs inför. Du är mån om att skapa goda relationer med kunder och gör det lilla extra för att de ska vara nöjda. Vidare är du en glad och positiv person som sprider energi runtomkring dig. För att trivas i rollen bör du trivas i kontorsmiljö och att ha telefon och dator som främsta arbetsredskap. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid till januari 2020

Placering: Jönköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Anticimex får du en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential. Hos Anticimex är alla lika värda och om du ska trivas hos dem, och de med dig, får du bokstavligen sätta på dig ett par blåbrallor oavsett vilken titel du har. Anticimex tror på frihet och att ta ansvar och mycket av deras utveckling drivs därför av medarbetare på kontoren.

I Sverige är Anticimex omkring 1400 medarbetare på cirka 29 kontor mellan Piteå i norr och Ystad i söder, huvudkontor i Stockholm.