Kundservicemedarbetare för sommarjobb på Anticimex i Jönköping

Kundservicemedarbetare för sommarjobb på Anticimex i Jönköping

Känner du igen dig i beskrivningen som serviceminded och kommunikativ? Trivs du med kundkontakt och vill ha ett meriterande arbete som kundtjänstmedarbetare i sommar? Sök då rollen som kundtjänstmedarbetare på Anticimex i Jönköping. Urval sker löpande, så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Anticimex räkning en person som kundtjänstmedarbetare i sommar till deras kontor i Jönköping. Vi vill att du ska kunna arbeta heltid under vecka 26-31 i sommar. Arbetstiderna kommer att vara måndag-fredag, 7.30-16.30.

Du kommer få en introduktion veckan innan midsommar för att du ska känna dig bekväm att ge råd och svara på kundernas frågor. Frågorna rör oftast olika skadedjur men det ditt stora fokus kommer vara är getingsamtal. Du kommer under första veckan få en tydlig introduktion hur ett getingsamtal går till för att du ska känna dig bekväm kring detta.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimexs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går via Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex. Uppdraget kommer att vara under vecka 26-31.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare är du Anticimex ansikte utåt och din främsta uppgift är att alltid sträva efter att ge bästa tänkbara service till de kunder du har kontakt med.

I rollen kommer du till exempel att:
  • Ta emot inkommande samtal och mail
  • Skapa och registrera arbetsorders
  • Koordinera och planera bokningar med servicetekniker
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig heltid under veckorna 26-31.

Vi söker dig som
  • Är student på eftergymnasial nivå på minst 50 %
  • Tidigare har arbetat inom kundtjänst, administration och/eller service
  • Har en god kommunikativ förmåga samt goda kunskaper i svenska och engelska, detta då du kommer att hantera kundkontakter på båda språken
  • Inte har någon semester planerad från vecka 26-31 i sommar
Som person är du ansvarstagande och tycker att god service är otroligt viktig. Du gillar att arbeta i högt tempo och löser de problem du ställs inför. Du är mån om att skapa goda relationer med kunder och gör det lilla extra för att de ska vara nöjda. Vidare är du en glad och positiv person som sprider energi runtomkring dig. Det är även viktigt att du kan vara tydlig och bestämd när det gäller och har förmågan att anpassa din kommunikation till den du pratar med. För att trivas i rollen bör du trivas i kontorsmiljö och att ha telefon och dator som arbetsredskap. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Övrig information

Start: Juni

Omfattning: Heltid vecka 26-31

Placering: Jönköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Anticimex får du en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential. Hos Anticimex är alla lika värda och om du ska trivas hos dem, och de med dig, får du bokstavligen sätta på dig ett par blåbrallor oavsett vilken titel du har. Anticimex tror på frihet och att ta ansvar och mycket av deras utveckling drivs därför av medarbetare på kontoren.

I Sverige är Anticimex omkring 1400 medarbetare på cirka 29 kontor mellan Piteå i norr och Ystad i söder, huvudkontor i Stockholm.