Kreativ ingenjör inom elektronikkonstruktion sökes till Husqvarna Group!

Kreativ ingenjör inom elektronikkonstruktion sökes till Husqvarna Group!

Är du Husqvarnas nya elekronik- och mjukvaruingenjör? Vill du arbeta med programvaruutveckling i en kreativ och stimulerande miljö där dina unika kompetenser kommer vara till hjälp för att lösa problem? Har du en högskoleutbildning inom relevant område? Då kan detta vara tjänsten för dig, sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarna Groups räkning en person som kan komplettera deras elektronik- och mjukvaruteam inom elektronikkonstruktion och lågnivåprogrammering. Här finns goda möjligheter att utvecklas framåt och komma på kreativa lösningar. Avdelningen du kommer att tillhöra arbetar med primärutveckling inom handhållna produkter på Husqvarna såsom batteriprodukter och bensinprodukter. Detta innebär att ta fram POC på ny teknik för deras produkter. Emellanåt tar de också fram koncept på hela produkter med flera av de tekniker de arbetar med för tillfället.

Avdelningen som du kommer tillhöra kännetecknas av att ha en mycket god framåtanda i gruppen med många nya spännade projekt på gång. De strävar efter att ha en kreativ och stimulerande miljö där de tar tillvara på individers unika kompetenser för att lösa problem.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget kommer att sträcka sig över 6 månader med mycket goda möjlighet till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som ingenjör inom i Software engineer och Role electronics kommer du arbeta med elektronikkonstruktion och embedded programmering. Du kommer vara en del av ett team som tar fram POC på ny teknik för batteri- och bensinprodukter där dina egna, unika kompetenser kommer till användning. Dessutom kommer du få vara med och ta fram koncept på hela produkter med flera av de tekniker som Husqvarna arbetar med för tillfället. Du kommer exempelvis att arbeta med att designa kretskort samt arbete med låg-nivåprogrammering.

Vi söker dig som
  • har högskoleexamen inom relevant område
  • kunskaper inom elektronikkonstruktion och C samt C++
  • har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt då detta krävs i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du

* har arbetslivserfarenhet inom liknande områden.

Som person är du kreativ och kommer med förslag på nya lösningar och har ett stort teknikintresse. Du trivs med att vara en teamplayer då det är en förhållandevis liten grupp som kommer arbeta tätt tillsammans men samtidigt är du också självgående i ditt arbetssätt.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, 8-17
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Huskvarna
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna är ett företag som är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.