Konstruktör sökes till Husqvarna Construction!

Konstruktör sökes till Husqvarna Construction!

Vill du vara med och utveckla morgondagens plastprodukter inom ett världsledande företag? Har du en avslutad utbildning inom mekanik eller likvärdig utbildning på högskolenivå? Värdesätter du dessutom en arbetsplats där medarbetarna står i fokus? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en konstruktör till Husqvarna Construction.

Huskvarna i Jönköping söker en ersättande resurs för ett heltidsvikariat på 6 månader med start i början av augusti och med mycket goda möjligheter till förlängning. Vi ser gärna även att du är tillgänglig ett par dagar i slutet av juni för överlämning av uppgifter såväl som upplärning på plats. Du kommer in i ett prestiglöst team där alla hjälper varanda och där det är lätt att komma in på plats.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta nära produktägare och huvudsakliga arbetsuppgifterna är att utveckla produkterna samt testa dessa i aspekter inom olika kvalitéer. Gruppen du kommer ingå i arbetar med många produktområden så som hjälmar, bensindunkar, utrustning, kedjor och tillbehör till maskiner för att nämna några.

Projektet som pågår just nu inkluderar att ta fram filer som används för när man fäller träd vilket ska utvecklas till en 2k variant. Det är därmed fördelaktigt om du har erfarenhet av 2k-komponenter sedan innan. Vidare kommer du vara en del av teamet som testar, utvärderar och färdigställer dokumentation kring produkterna som konstrueras. Vid sidan av detta kommer du även underhålla och uppdatera produkter parallellt.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med CatiaV5, solid-/ytmodellering och 2D/3D CAD
 • Arbeta med SmarTeam, ECR/ECO såväl som strukturer inom dessa
 • PI-ärenden
 • Göra tester, utvärdera och hantera prover
 • Färdigställa dokumentation
 • Underhålla och uppdatera produkter
Tjänsten passar dig som vill vara delaktig i hela projekt och få se resultatet och där du får chansen att komma in på ett stort internationellt bolag med stora utvecklingsmöjligheter framåt. Du tycker om att ha ett nära samarbete med kollegor, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt till stor del.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad mekanikutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning
 • Har ett eller ett par års erfarenhet inom konstruktion av något slag
 • Har erfarenhet av CatiaV5 samt SmarTeam
 • Talar och skriver det svenska och engelska språket då det är viktigt att kunna ha en klar dialog med tillverkarna för detaljer.
Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att konstruera plastmaterial och gärna 2K-komponenter.

Som person är du samarbetsvillig, noggrann och kommunikativ. För att komma in i uppgifterna direkt ska du ha erfarenhet och intresse för konstruktion sedan tidigare. Vidare ser vi gärna dig i rollen som har ett öga för vad som behöver göras och tar initiativ.

Övrig information
 • Start: V.33 samt för upplärning/överlämnande av uppgifter i slutet av juni
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Månadslön
 • Placering: Husqvarna
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarnas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Information om företaget
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Construction a 4 billion SEK division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on product and technology leadership ensured by high investment levels in user-focused product development to offer professional end-users the most efficient and powerful products. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. Products such as power cutters, demolition robots, drilling equipment, wall and wire saws, floor and tile saws and all related diamond tools are primarily used in the renovation and construction of commercial properties, in infrastructure projects such as highways and bridges whereas there is a full range of diamond tools for the natural stone cutting and grinding markets and in the stone industry.