Juniora produktionstekniker till EDGE-fabrik!

Juniora produktionstekniker till EDGE-fabrik!

Här får du ett extremt gynnsamt tillfälle att redan som junior axla en roll med mycket ansvar där din tjänst och kompetens väger tungt för att Husqvarna Groups ska kunna nå sina långsiktiga visioner. Bland annat räknar bolaget med att år 2020 ha "Sveriges smartaste fabrik" genom att skapa en automatiserad fabrik för tillverkning.

Information om uppdraget

Academic Work söker två juniora produktionstekniker till Husqvarnas EDGE-fabrik. I den här rollen så ingår det ett nära samarbete med kollegorna i ditt team. Något som nuvarande medarbetare på plats har värderat högt är att avdelningen är väldigt duktiga på att ta hand om sin nyanställda personal. På plats får du en dedikerad handledare som stöttar upp dig under början av din anställning med kontinuerliga möten och avstämningar för att låta dig som medarbetare bli trygg och bekväm i din roll som produktionstekniker!

Arbetsuppgifter

På EDGE-fabriken kommer du att arbeta med flera produktionsprocesser där du ansvarar för kvalitet och planering med mål att effektivisera produktionsflödet. Vidare kommer du stötta produktionen inom det dagliga arbetet utifrån din expertis på maskiner och produktionsarbeten.

Du kommer till exempel att:
  • optimera produktionsflödet genom att hitta alternativa produktionslösningar
  • stötta produktion med kompetens samt arbeta proaktivt med problemlösningar.
Vi söker dig som
  • har en gymnasial eller eftergymnasial teknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig och relevant för tjänsten
  • har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska då tjänsten kräver det.
Det är meriterande om du:
  • har erfarenhet av arbeta med LEAN och/eller andra förbättringsverktyg
  • har kunskap inom material och/eller härdning.
Som person är du:
  • Samarbetsvillig
  • Initiativtagande
  • Resultatinriktad
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 8-17

Placering: Huskvarna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarnas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.