Junior tekniker till Eltel i Jönköping!

Junior tekniker till Eltel i Jönköping!

Är du teknikintresserad och kundorienterad? Lockas du av möjligheten att arbeta som självständig tekniker efter en gedigen introduktion inom el, fiber och radiolänk? Just nu söker vi tekniker till Eltel i Jönköping. Sök redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker juniora tekniker till Eltel i Jönköping.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eltel. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under en sex månaders period. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som junior tekniker arbetar du med akut och planerat underhåll av telenät och telestationer, där du även utför installationer och service av kommunikationslösningar hos Eltels kunder. Du arbetar självständigt med att prioritera och planera dina uppdrag. Viktigt i rollen är att du håller en tät dialog med dina kunder och leverantörer. Du arbetar i närområdet till kontoret i Jönköping och har tillgång till bil och utrustning i tjänsten. För rätt person finns goda möjligheter att bredda arbetsområdet till el, fiber och/eller radiolänk.

Vi söker dig som
  • Har en gymnasial utbildning inom el eller teknik
  • Har B-körkort
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av montering, installation och/eller underhållsarbete.

Som person är du social, drivande, lösningsorienterad och serviceminded. Du har ett stort teknisk intresse och tar ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter på ett fullgott sätt gentemot kund. Du tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt och tar ansvar för dina uppgifter. Vi ser gärna att du själv strukturerar ditt angreppssätt och driver ditt arbete vidare så att de leder i målets riktning.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Jönköping
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk Infranets inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland.
Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare.