Junior redovisningsassistent med mycket goda excelkunskaper!

Junior redovisningsassistent med mycket goda excelkunskaper!

Har du nyligen avslutat en ekonomiutbildning och vill ta steget in på ett stort internationellt bolag med stora utvecklingsmöjligheter framåt? Har du dessutom ett redovisningstänk och är en fena i excel? Sök då rollen som redovisningsassistent till Husqvarna Group! Sök redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Husqvarna Groups räkning en junior redovisningsassistent med mycket goda excelkunskaper. Du kommer att tillhöra Financeavdelningen där trivseln är hög. Ditt team består av 5-6 kollegor och här får du en möjlighet att kunna växa in i din roll och på företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget kommer att starta på 6 månader men behovet är på längre sikt och det finns mycket goda möjligheter till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent kommer du att arbeta som support till ett antal fabrikcontrollers där ditt stora huvudfokus kommer ligga mot lagerredovisningen. Du kommer att ingå i ett team på 5-6 personer och ha en assisterande roll gentemot dina kollegor. Du kommer i början till stor del arbeta mycket med excelfiler och stämma av det ena systemet mot det andra.

Du kommer till exempel att
 • arbeta mycket i excel där du stämmer av och jämför system
 • stötta upp de andra i teamet med övriga arbetsuppgifter
 • assistera vid bokslutsarbete
Vidare förekommer det en del kontakter mot organisationer och producera filer i SAP.

Arbetsuppgifterna kommer att kunna förändras och utvecklas under tidens gång.

Tjänsten passar dig som är relativt nyutexaminerad och vill få in foten på ett större, internationellt bolag.

Vi söker dig som
 • har en högskoleexamen inom ekonomi alternativt en högskoleingenjörsexamen och besitter kunskaper inom ekonomiområdet
 • har mycket goda kunskaper i Excel, då mycket av arbetet är baserat i detta program
 • har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, muntligen och skriftligen
Det är meriterande om
 • du har erfarenhet av arbete i SAP eller annat större affärssystem
 • arbetat som ekonomiassistent tidigare, men det är inte ett krav. Vi kommer att lägga större vikt vid de personliga egenskaperna
Som person är du analytiskt lagd och håller en hög noggrannhet i det du gör. Vi tror att du är en person som kan arbeta snabbt i excel, kan läsa manualer och har ett redovisningstänk. Då du även arbetar en del mot övriga organisationen tror vi på att du har en god kommunikativ förmåga. Då arbetsbelastningen går i en månadscykel bör du dessutom vara flexibel och beredd på att det kan bli något längre dagar ett par tillfällen varje månad.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid. Mycket goda möjligheter till förlängning.
 • Placering: Huskvarna.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2017 uppgick till 39 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.