Junior mjukvaruutvecklare inom C/C++ till Cybercom

Junior mjukvaruutvecklare inom C/C++ till Cybercom

Kan du C/C++ och vill jobba med de roligaste uppdragen hos några av de mest intressanta teknikbolagen i stan? Vill du dessutom göra det på ett företag som gör det lilla extra för att alla anställda ska trivas och ha en familjär känsla? Om du brinner för teknik och ständigt söker utvecklingsmöjligheter så behöver du inte leta längre vi har tjänsten för dig! Sök tjänsten som junior mjukvaruutvecklare inom C/C++ på Cybercom idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en mjukvaruutvecklare inom C/C++ till Cybercom.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cybercom. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under en sex månaders period. Det finns goda möjligheter att bli anställd direkt av Cybercom efter den tiden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som C/C++ utvecklare inom inbyggda system kommer du att arbeta i någon av de fyra befintliga konsultgrupperna. Du kommer att arbeta med spännande uppdrag ute hos kunder och ha kompetenta kollegor på Cybercom som står redo för att du som junior ska ta rygg på dem. Grupptillhörigheten kommer att baseras på vem du är som person och vart dina färdigheter bäst tas tillvara. Så oavsett vem du är eller vad du kommer att göra så kan du alltid räkna med att du kommer att utvecklas och vara del av en familjär miljö.

Vill du kika in på fler av Cybercoms YouTubevideos kan du klicka här eller här alternativt besöka deras YouTube-kanal.

Tjänsten passar dig som är en junior utvecklare och vill ha de roligaste uppdrag hos de intressantaste teknikbolagen och en möjlighet att lära känna erfarna och duktiga kollegor som du kan lära dig massor av.

Vi söker dig som
  • har en för tjänsten relevant högskoleutbildning
  • har mycket goda kunskaper i C/C++
  • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen sker på båda språken.
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare och har ett stort tekniskt intresse som visar sig i olika typer av fritidsprojekt. Det är också meriterande om du har några års erfarenhet av utveckling eller test i C/C++ och Linux i inbyggda system.

Eftersom du kommer att arbeta som konsult på Cybercom och vara ute på plats hos deras kunder förutsätter vi att du är utåtriktad och kommunikativ som person. Du brinner för tekniken och vill ständigt utvecklas och lära dig nya saker. Som kollega är du engagerad, samarbetsvillig och hjälpsam med en stor dos nyfikenhet i ditt sätt att tackla situationer.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, minst 6 månader med mycket goda möjligheter för anställning direkt hos Cybercom därefter.
  • Placering: Öster, Jönköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cybercoms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cybercom är ett innovativt IT-konsultföretag med 20 års erfarenhet av IT- och kommunikationsteknik. Deras konsulter gör det möjligt för företag och organisationer att dra nytta av möjligheterna i den anslutna världen, för att förbättra sin konkurrenskraft eller för att uppnå effektivitetsvinster.

Cybercoms huvudmarknad är Norden, med etablerad verksamhet i Sverige, Finland och Danmark samt även internationella kompetenscenter i Polen och Indien. Koncernen har cirka 1 200 anställda i fem länder.