Junior mjukvaruutvecklare i C# för arbete med robotgräsklippare

Academic Work · Data & IT · löpande

Om jobbet

Har du en civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning mot mjukvara? Har du goda programmeringskunskaper i C#? Vill du arbeta tillsammans med kollegor där frihet och stora påverkningsmöjligheter präglar arbetsklimatet? Är du dessutom en självgående och kreativ person med stort teknikintresse som vill vara en aktiv del i utvecklingen av Husqvarnas robotgräsklippare har vi uppdraget för dig Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarna Groups räkning en junior mjukvaruutvecklare i C# för arbete med robotgräsklippare, en produkt som ständigt har utvecklats och förbättrats under mer än 20 år.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Husqvarna Groups intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior mjukvaruutvecklare kommer du att vara en aktiv del i utvecklingen av Husqvarnas robotgräsklippare.

Du kommer att ingå i Toolsgruppen som ansvarar för utveckling av interna felsökningsverktyg och testramverk samt produkter och verktyg för produktion och återförsäljare. Som en del av Tools-gruppen kommer du att ingå i ett team som arbetar med stor frihet, ansvar och med stora möjligheter att påverka teknikutvecklingen.

Du kommer till exempel att arbeta med
 • utveckling av mjukvaruverktyg huvudsakligen i Windowsmiljö för både internt och externt bruk
 • hela produktcykeln, från design och implementation via tester och verifiering till underhåll av levererade produkter
 • Scrum-baserad utvecklingsmetodik med korta cykler och mycket interaktion med övriga utvecklingsteam.
Inom området sker just nu en intensiv utveckling med spännande möjligheter för dig som triggas av tekniska utmaningar. Du kommer att ingå i ett team med fyra kollegor som har gedigen erfarenhet inom utveckling.

Vi söker dig som
 • har en civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning mot mjukvara eller har motsvarande kompetens
 • har goda programmeringskunskaper i C#
 • har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligen som skriftligen.
Det är meriterande om du har erfarenhet av någon av följande design- och utvecklingsprogram: UI/UX, WPF, Xamarin, Azure molntjänster samt iOS och Android-utveckling. Har du dessutom erfarenhet av skriptspråk och inbyggda system är även detta mycket meriterande.

Som person är du kreativ och har ett brett teknikintresse med fokus på mjukvara. Du trivs med att arbeta i grupp men är samtidigt självgående i ditt arbetssätt och har lätt för att kommunicera med andra. Vidare tar du ansvar för att vidareutveckla din kompetens och har stor potential till att ta till dig nya tekniker.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, minst 6 månader med goda chanser till överrekrytering.
 • Placering: Huskvarna.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
 • Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Husqvarna är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.