Junior frontend utvecklare till växande företag

Junior frontend utvecklare till växande företag

Har du ett brinnande intresse för JavaScript och letar efter en spännande utmaning där du får vässa dina programmeringskunskaper? Nu söker vi dig som vill arbeta på ett innovativt och växande företag där det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

I den här tjänsten får du möjligheten att bli en del av M2M Solutions som under de senaste åren haft en spännande utveckling och nu söker en frontend utvecklare för att stärka deras team. M2M Solutions karakteriseras av högt i tak där det är viktigt att alla medarbetare vågar ta initiativ samt uppmuntras till att dela med sig av sina ideér och tankar. Här är det tillåtet att göra fel och det viktigaste är att du vågar testa och lär dig av dina misstag.

Du erbjuds
 • Att bli en del av M2M Solutions som med sin Internet of Things platform Purplepoint blivit nominerad till Årets innovation 2020. Läs gärna mer om det här.
 • Goda utvecklingsmöjligheter med kompetensutveckling från erfarna kollegor
 • En härlig företagskultur där initiativ uppmuntras
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett team bestående av 12 personer där varje arbetsdag startar med ett morgonmöte där du får chans att såväl ge som få stöttning av dina kollegor. Tillsammans med dina kollegor kommer du också att ha tillgång till en Road Map där ni plockar och betar av uppdrag. Vidare kommer du självständigt arbeta i utvecklingsverktyget Visual Studios med att koda och utveckla stora som små uppgifter för att tillgodose kundernas behov.

Vi söker dig som
 • Har en färdig högskoleexamen inom ett område som vi bedömer relevant alternativt ett stort intresse av programmering. Om du saknar en färdig examen önskar vi se ett projekt, intyg eller liknande för att stärka dina kunskaper
 • Har goda kunskaper i JavaScript
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då det krävs i det dagliga arbetet
 • Har ett stort intresse för programmering och en vilja att utvecklas inom företaget
Vidare är det meriterande om du har kunskaper i Angular och React.js.

Som person är du:
 • Orädd
 • Initiativtagande
 • Självgående
 • Samarbetvillig
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Jönköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och M2M Solutions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

M2M solutions säljer produkter och tjänster inom maskin-till-maskinkommunikation för att höja industriella produkters prestanda. Dem förenar IT-, Automations- och Verksamhets-kompetens. M2M är med sin Internet of Things platform Purplepoint nominerad till Årets innovation 2020.