Junior embeddedutvecklare för arbete med robotgräsklippare

Academic Work · Data & IT · löpande

Om jobbet

Har du en civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning mot mjukvara eller datateknik? Har du goda kunskaper inom hårdvarunära programmering i C? Kanske har du även erfarenhet av mjukvarutestning? Är du dessutom en självgående och kreativ person med stort teknikintresse som vill vara en aktiv del i utvecklingen av Husqvarnas robotgräsklippare har vi uppdraget för dig Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarna Groups räkning en junior embeddedutvecklare för arbete med robotgräsklippare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Husqvarna Groups intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior embeddedutvecklare kommer du att vara en aktiv del i utvecklingen av Husqvarnas robotgräsklippare. Du kommer att arbeta med utveckling av inbyggda system i hela kedjan från idé till test med stor möjlighet att påverka framtidens robotgräsklippare. Kravframtagning, design, test och dokumentation är en naturlig del av arbetet. Husqvarna Group arbetar i Scrum-team enligt agil metodik.

Inom området sker just nu en intensiv utveckling med spännande möjligheter för dig som triggas av tekniska utmaningar. Avdelningen består idag av tre team med fem medarbetare i respektive team. Varje team ska nu utökas med varsin medarbetare och här har du som junior utvecklare chans att lära av seniora kollegor samtidigt som du kan bidra med ny kompetens!

Vi söker dig som
  • har en civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning mot mjukvara eller datateknik
  • har goda kunskaper inom hårdvarunära programmering i C
  • har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligen som skriftligen.
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av mjukvarutestning
  • har erfarenhet av modellbaserad utveckling i Rhapsody, då Husqvarna delvis arbetar med detta.
Som person är du kreativ och har ett stort teknikintresse. Du trivs med att arbeta i grupp men är samtidigt självgående i ditt arbetssätt och har lätt för att kommunicera med andra.

Övrig information
  • Start: Omgående.
  • Omfattning: Heltid, minst 6 månader med goda chanser till överrekrytering.
  • Placering: Huskvarna.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Husqvarna är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.