Junior affärssystemkonsult inom ekonomi till Addovation

Junior affärssystemkonsult inom ekonomi till Addovation

Har du en examen inom ekonomi eller en karriär inom tillverkande industri med fokus på ekonomi? Vi söker DIG som vill arbeta som affärssystemkonsult i projektform med att hjälpa Addovations kunder inom ekonomiområdet genom effektivisering, rådgivning och utveckling.

Med den gedigna kompetens som finns inom företaget erbjuds du mentorskap och coachning i det dagliga arbetet. Du kommer få de allra bästa förutsättningarna för att lyckas i din nya roll. Med din ambition och företagets engagemang kan ni bli ett bra team tillsammans!

Bli en del av en företagskultur som tror på att genom välmående medarbetare skapas kreativitet och gemensamma prestationer! Nu letar vi efter just dig som säger VI och inte JAG! Låter det här som en intressant arbetsmiljö för dig? Stilla din nyfikenhet och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Addovation söker en affärssystemkonsult inom ekonomi. Addovation är en IFS Gold Channel Partner och en leverantör av IFS Applications till små och medelstora företag, främst inom tillverknings- och serviceindustrin. Idag arbetar ca 70 konsulter med att hjälpa deras kunder med implementering, projektledning, konsultation, integration och hosting.

I Sverige finns huvudkontor i Jönköping och består av ca 30 medarbetare, ytterligare kontor finns i Luleå, Göteborg, men även utomlands i Norge och Sri Lanka. Innan årsskiftet öppnas portarna till ytterligare ett kontor i Stockholm.

När du kliver in på Addovations kontor i Jönköping möts du av en trivsam och stilren kontorsmiljö med direkt panoramavy över Vättern. Du möts vidare av en kompetent och prestigelös företagskultur där medarbetarna utvecklas och utbyter sin expertis mellan varandra få att skapa gemensamma resultat. Med en platt organisationsstruktur har de skapat utrymme för självledarskap som öppnar till fritt spelutrymme i det dagliga arbetet. På denna arbetsplats brinner man för sitt arbete samtidigt som Addovation sätter stort värde i medarbetarnas välmående och work-life balance där du erbjuds frihet under ansvar gällande arbetstid, arbetsplats och friskvård.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Addovation.

Arbetsuppgifter

Som affärssystemkonsult på Addovation kommer du att arbeta med affärssystemet IFS Application. Du arbetar tillsammans med ett projektteam av andra affärskonsulter inom olika verksamhetsområden, där du är ansvarig för processutveckling och implementation av de ekonomiska processerna hos kund. Du kommer vara länken mellan kunden och affärssystemet där du exempelvis ger råd på nya lösningar och utbildar medarbetarna på företaget. Ett viktigt fokusområde i ditt arbete kommer vara att bygga långsiktiga kundrelationer där du erbjuder mervärde och skapar trygghet för kunden.

För att du ska lyckas i din roll som affärssystemkonsult kommer du till en början att få en gedigen utbildning inom affärssystemet. Du kommer i början få arbeta tillsammans med en erfaren kollega för att du på sikt ska kunna driva projekt på egen hand samt ansvara för egna kunder.

Tjänsten passar dig som trivs i en relationsbyggande roll och drivs av att utveckla och effektivisera processer med ekonomi i fokus. Du är nyfiken på ny teknik och älskar tanken på systemstöd som underlättar i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial examen inom ekonomi samt arbetslivserfarenhet i en ekonomiroll.
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Koncernspråket är engelska och all dokumentation sker därefter. Vid mötet med kunder krävs att du skriftligt och i tal kan kommunicera på svenska.
  • Har B-körkort samt har möjlighet att resa i tjänsten med ev. någon övernattning.
  • Har ett intresse för systemstöd och hur detta kan underlätta i ekonomifunktionen. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av IFS Applications eller kommit i kontakt med liknande affärssystem.
För att trivas på Addovation är du en sann lagspelare som tycker om att samarbeta för att uppnå goda resultat, du ser teamet som din källa till kunskap och utveckling. Du har ett starkt kundfokus och trivs i en roll där du får agera brygga mellan affärsbehov och Addovations tekniska lösningar. Du har ett tydligt kvalitetstänk men samtidigt ett flexibelt förhållningsätt och anpassar dig lätt när saker förändras eller inte blir som planerat.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
  • Placering: Jönköping.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Addovation is an IFS Gold Channel partner with more than 70 highly skilled consultants, providing customers with implementation, project management, consulting, integrations and hosting. Since the start 2008, Addovation has developed an extensive product portfolio, won 4 Gazelle prices and opened 4 new offices. Together we implement IFS Applications, offer cloud services and continue to develop our own products such as add-ons and mobile apps. We are proud to say that our slogan today is A one stop shop for IFS Applications, as we are here to help you with all your IFS Applications needs.