Junior Systemutvecklare för spännande projekt på Hall Media i Jönköping

Junior Systemutvecklare för spännande projekt på Hall Media i Jönköping

Är du nyexaminerad eller har några års erfarenhet som systemutvecklare eller mjukvaruutvecklare? Vill du arbeta som systemutvecklare på ett företag med starkt lokalt engagemang i ständig utveckling? Vill du vara med i en stor satsning på ett projekt för att bygga om system och appar där du får vara med från start? Sök då tjänsten som systemutvecklare på Hall Media idag då tjänsten tillsätts löpande!

Information om uppdraget

Hall Media investerar i och stärker det lokala sammanhanget och vill lyfta de lokala nyheterna. De består idag av 22 tidningar, 11 digitala och 11 i tryckt format. Deras verksamhet i Jönköping är i en expansiv fas och nu görs en stor satsning på ett projekt för att bygga om sina sajter och appar för att bli mer självgående. De satsar vidare på att bygga om sin e-tidning och göra denna mer digital. De söker nu därför en systemutvecklare. Hall Media brinner för kreativa lösningar och satsar på att hela tiden utveckla sina system för att de ska vara så lättillgängliga för sina slutanvändare som möjligt. Eftersom teknik är en färskvara är deras arbetssätt agilt, vilket gör att du ska vara nyfiken på vad som väntas komma framåt.

Som utvecklare hos Hall Media kommer du bland annat att arbeta med utveckling av digitala appar och inloggningssystem. Det bestående teamet arbetar idag i större grad med backendutveckling och vi söker därför framförallt dig som vill arbeta med frontendutveckling. Men har du kunskaper och intresse inom backend är du även varmt välkommen med din ansökan.

Som ny medarbetare på Hall Media i Jönköping välkomnas du in i ett team med nio utvecklare internt samt två externa utvecklare som arbetar i projektet i olika stor utsträckning. Din upplärning kommer ske på plats där du kommer få en mentor som hjälper dig att komma till rätta på bästa sätt. Du kommer ingå i ett team med flertalet seniora utvecklare som det finns goda möjligheter till att få lära dig av och utvecklas framåt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hall Media. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under 6 månader. Då projektet kommer tas vidare och utvecklas ännu mer finns mycket goda möjligheter att bli förlängd eller överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Hos Hall Media kan du känna dig trygg att din utvecklingskurva sätts i fokus och ger dig stora möjligheter att komma med ideér och tankar. De har ett flexibelt arbetssätt och har stor öppenhet för nya ideér som du har möjlighet att komma med. Det är ett välplanerat projekt och det finns en bra struktur på plats.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • arbeta agilt i team tillsammans med andra utvecklare
 • implementering av en ny sajt tillsammans med en extern designer
 • få designens skiss att fungera på frontend och bygga upp sajten
 • en del arbete kring e-tidning exempelvis inloggningslösningar
Du kommer att få möjligheten att formas utifrån dina förutsättningar. Det är en roll där du ingår i ett team där du till stor del kommer arbeta med frontendsutvekcling men även vara med i dagliga arbetet i övrigt.

Vi söker dig som
 • har en relevant universitets- högskole- eller YH-utbildning, exempelvis har du studerat systemutveckling, mjukvaruutveckling eller dataingenjörsutbildning
 • kunskaper inom JavaScript eller PHP
 • har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver detta.
 • det förekommer vissa delar av arbetet på engelska så kunskaper i egelska är därför ett krav.
Meriterande är även om du har byggt något eget tidigare exempelvis en egen sajt eller applikation, hjälpt någon förening med deras sajt eller liknande.

Tjänsten passar dig som är självgående, du drivs av nyfikenhet och har en analytisk förmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid 6 månader med mycket goda chanser till förlängning
 • Placering: Jönköping.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hall Medias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till: lin02@academicwork.se.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter de närvarar i. Engagerat, ärligt, målinriktat och tillsammans gör de det oberoende berättande tillgängligt på läsarens villkor. De levererar kvalitativ journalistik, berättande och kommunikation genom samtida distributionskanaler till sina läsare och målgrupper.

De investerar i och stärker det lokala sammanhanget och vill lyfta de lokala nyheterna och är stolta över att kunna bidra till sammanhållning och utveckling i de regioner där de är verksamma. På så sätt är de landsortens beskyddare.
Deras uppdrag och närvaro är viktigare än någonsin. De finns i relevanta kanaler och medier. Alltid med journalistiken, berättandet och samhället som mittpunkt.