Junior Mjukvarutestare till Husqvarna Group!

Junior Mjukvarutestare till Husqvarna Group!

Är du Husqvarnas nästa talang inom mjukvarutestning? Vill du arbeta på ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Har du dessutom en YH- eller högskoleutbildningutbildning mot mjukvaruutveckling? Sök redan idag då vi arbetar med löpande rekrytering och urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior mjukvarutestare för Husqvarna AB.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget sträcker sig över 12 månader med goda möjligheter till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Är du redo att anta utmaningen?

Arbetsuppgifter

Som junior mjukvarutestare kommer du att jobba i scrumteam där du till stor del kommer att utföra olika typer av mjukvarutest i windows mot återförsäljarverktyg samt interna verktyg. Stor del av ditt arbete består av felsökning. Du kommer vidare att skriva bland annat testrapporter.

Vi söker dig som

YH-utbildning eller högskoleutbildning mot mjukvaruutveckling

Kännedom om C++ och C#

Goda Kunskaper i Svenska och Engelska då detta krävs i arbetet

Övrig information

Start: Omgående.

Omfattning: Heltid.

Placering: Huskvarna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna är ett företag som är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.