IT-tekniker med fokus på Azure till Addovation

IT-tekniker med fokus på Azure till Addovation

Vill du bli en del av ett team där både samverkan och din personliga utveckling är i fokus? Addovation söker nu en IT-tekniker som vill ansvara för driften av deras interna och externa kunders IT-miljö. Du kommer erbjudas mentorskap och få ta del av mångårig kompetens inom bolaget, samtidigt som du erbjuds och uppmuntras till att driva förbättringsarbete på egen hand. Addovation tror på att genom välmående medarbetare skapas kreativitet och gemensamma prestationer! Nu letar vi efter just dig som säger VI och inte JAG! Låter det här som en intressant arbetsmiljö för dig? Stilla din nyfikenhet och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Addovation söker en IT-tekniker med fokus på att hantera den interna infrastrukturen likväl som deras kunders Azure-miljö. Addovation är en IFS Gold Channel Partner och en leverantör av IFS Applications till små och medelstora företag, främst inom tillverknings- och serviceindustrin. Idag arbetar ca 70 konsulter med att hjälpa deras kunder med implementering, projektledning, konsultation, integration och hosting.

I Sverige finns huvudkontoret i Jönköping som består av ca 30 medarbetare, ytterligare kontor finns i Luleå, Göteborg, men även utomlands i Norge och Sri Lanka. Innan årsskiftet öppnas portarna till ytterligare ett kontor i Stockholm.

När du kliver in på Addovations kontor i Jönköping möts du av en trivsam och stilren kontorsmiljö med direkt panoramavy över Vättern. Du möts vidare av en kompetent och prestigelös företagskultur där medarbetarna utvecklas och utbyter sin expertis mellan varandra få att skapa gemensamma resultat. Med en platt organisationsstruktur har de skapat utrymme för självledarskap som öppnar till fritt spelutrymme i det dagliga arbetet.
På denna arbetsplats brinner man för sitt arbete samtidigt som Addovation sätter stort värde i medarbetarnas välmående och work-life balance där du erbjuds frihet under ansvar gällande arbetstid, arbetsplats och friskvård.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Addovation.

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker hos Addovation kommer du främst ansvara för den interna IT-infrastrukturen, säkerställa att dina kollegor har bästa möjliga förutsättning att arbeta och verka i en IT-miljö i framkant. Fokus kommer ligga på drift, underhåll med tekniska installationer och bevakning i IFS, med fokus på Cloud både internt och externt. Då flera kunder nu går in i Azure enligt hostingkonceptet Addovation Managed Cloud kommer du initialt att fokusera på drift och incidenthantering som proaktivt arbete där du har en nära dialog med kund och andra interna funktioner.

Du kommer att fungera som en stödfunktion för såväl kollegor som externa kunder i allt från lite enklare supportärenden till svårare drifts- och nätverksproblematik. Du kommer vidare ha en viktigt del i att fortsätta att förvalta och utveckla de goda kundrelationer som byggts över tid. Du kommer även vara drivande i utvecklingsarbetet kring IT-miljön framåt likväl som i att utveckla IT-teamets interna arbetsprocesser.

Tjänsten passar dig med stort teknikintresse som vill arbeta i en IT-miljö där beslutsvägarna är korta och möjligheterna att påverka är stor. Gillar du tanken på att utmanas så kommer du kunna ta dig an nya uppgifter, självklart kommer det finnas medarbetare vid din sida för att coacha och stötta om det skulle behövas. Vill du testa? Varsågod och kör!

Vi söker dig som
  • Har utbildning inom IT-infrastruktur/nätverksteknik eller motsvarande. Alternativt har du arbetserfarenhet från en liknande roll där du fått kunskaper inom drift och underhåll av olika system och miljöer.
  • Har god förståelse för Azure och Citrix. Om du har kommit i kontakt med databashantering, Oracle och SQL server är det också ett stort plus.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Koncernspråket är engelska och all dokumentation sker därefter. Vid mötet med kunder krävs att du kan kommunicera på svenska.
  • Har ett stort tekniskt intresse samt ett driv att hela tiden utveckla och utvecklas.
För att trivas på Addovation är du en sann lagspelare som tycker om att samarbeta för att uppnå goda resultat, du ser teamet som din källa till kunskap och utveckling. Du är ansvarstagande i din natur och säkerställer att du arbetar utifrån uppsatta mål och deadlines, du är ihärdig när det krävs med stort lösningsfokus. Att ge god service till dina medarbetare och kunder är en självklarhet och inget som du tummar på utan ligger dig nära till hands och är en del av din personlighet.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
  • Placering: Jönköping.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
*Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Addovation is an IFS Gold Channel partner with more than 70 highly skilled consultants, providing customers with implementation, project management, consulting, integrations and hosting. Since the start 2008, Addovation has developed an extensive product portfolio, won 4 Gazelle prices and opened 4 new offices. Together we implement IFS Applications, offer cloud services and continue to develop our own products such as add-ons and mobile apps. We are proud to say that our slogan today is A one stop shop for IFS Applications, as we are here to help you with all your IFS Applications needs.