HR-medarbetare sökes!

HR-medarbetare sökes!

Har du en eftergymnasial utbildning inom HR och trivs i en administrativ roll där du dagligen får vara behjälplig och stötta dina kollegor i diverse HR-frågor? Då kan detta vara rollen för dig. Nu söker vi HR-medarbetare som ska arbeta i en interaktiv roll med stora kontaktytor. Sök rollen redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Nu söker vi en HR-medarbetare som ska arbeta med att stötta företagets medarbetare i HR-relaterade frågor. Du kommer att ingå i ett medelstort team där ni tillsammans arbetar med att förse företaget med HR-support. Utöver att arbeta med att supportera koncernerns medarbetare, kommer du även att arbeta med att utveckla nya rutiner och arbetssätt för gruppen. Rollen kräver att du är noggrann i ditt dagliga arbete och du förväntas ta eget ansvar för att arbetet bibehåller en hög kvalitet. Vidare är det även en självklarhet att du trivs i en interaktiv roll och har en hög servicenivå i ditt arbete. För att få goda förutsättningar för att lyckas i rollen kommer du att få en gedigen introduktion med löpande återkoppling där du successivt kommer att slussas in rollen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Svara på ärenden rörande personalfrågor och liknande
 • Arbeta som en stödfunktion till medarbetare i organisationen
 • Hantera administrativa uppgifter som kan röra allt från rekrytering, tidsrapportering, lönehantering etc.
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom HR, ekonomi, beteende eller likvärdigt
 • Är obehindrad i både svenska och engelska i såväl tal som skrift då det krävs i ditt dagliga arbete
 • Har god datavana
Det är också meriterande om du:

* Har tidigare systemvana eller har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom HR eller administration

Vi söker dig som är
 • Kommunikativ
 • Samarbetsvillig
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Jönköping
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se