HR - konsult med fokus på Employer branding!

HR - konsult med fokus på Employer branding!

Är du en person som drivs av utveckling såväl internt som externt för att bidra till ett framgångsrikt företag? Gillar du att arbeta projektorienterat där du får möjlighet att omvandla idéer till verklighet? Triggas du av att arbeta med människor och personaltrivsel? Då får du absolut inte missa denna chans, sökt tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en HR konsult med fokus på Employer branding för Jönköping Energis räkning.

Jönköping Energi är en lokal elproducent som bidrar till expansion och utveckling av den hållbara staden. Företaget levererar el, värme, kyla, biogas och stadsnät till 55 000 kunder och med visionen En god kraft för ett gott samhälle arbetar företaget proaktivt med klimatsmarta, innovativa och hållbara tjänster.

HR - avdelningen önskar nu utöka sin verksamhet med ytterligare en kollega, en som har förmågan att arbeta proaktivt och innovativt såväl internt som externt. Med fokus mot både medarbetare och samhälle kan man i rollen som HR-konsult bidra till både högt engagemang och god hållbarhet.

Arbetsuppgifter

Som HR konsult med fokus på Employer branding kommer du arbeta med att förstärka samt utveckla företagets arbetsgivarvarumärke. Du kommer vara involverad i mindre och större projekt som handlar om att omvandla idéer till praktiska handlingar samt vara ett stöd till organisationen i pågående arbete med företagskultur.

Du kommer till exempel att:
 • utveckla arbetssätt kring att attrahera nya medarbetare via exempelvis hemsidan, studentsamarbete, mässor och events
 • delta i att ta fram proaktiva planer för kompetensförsörjning samt utveckla och förbättra arbetssätt för intern utveckling
 • bidra med kreativa lösningar för stöd i internkommunikation.
Tjänsten passar dig som är en kreativ och handlingskraftig person. Du ska kunna omvandla önskvärd framgång baserat på resultat och statistik till verklighet. Du ska ha en förståelse för hur man bidrar till en arbetskultur där medarbetarna själva är de bästa ambassadörerna för såväl företagets vision som arbetstrivsel.

Vi söker dig som
 • har eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap, beteendevetenskap alternativ marknadsföring med inriktning mot kommunikation, pedagogik eller likvärdig utbildning
 • innehar B - körkort
 • goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, då arbetsuppgifterna kräver det.
Det är meriterande om du

* har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Som person är du resultatinriktad och strukturerad med god samarbetsförmåga. Du ska ha förmåga att se helheten likväl som detaljerna för att driva projekt i hamn.

Övrig information
 • Start: september eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: heltid, start 6 månader med väldigt goda möjligheter till förlängning
 • Placering: centralt i Jönköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Jönköping Energis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork