Fältservicetekniker - arbetet för dig som önskar mycket eget ansvar!

Fältservicetekniker - arbetet för dig som önskar mycket eget ansvar!

Nu söker Kärcher AB sin nästa drivna servicetekniker! Är du en teknisk och framåt person som är intresserad av el och installation? Är du Smålands nästa stjärna inom serviceteknik? Då önskar vi verkligen vet mer om dig, missa inte chansen och sök redan idag då vi arbetar löpande med ansökningarna.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kärcher ABs räkning en servicetekniker. Kärcher AB är ledande leverantörer när det handlar om kvalitet och teknik av rengöringssystem och rengöringsprodukter. De erbjuder tjänster för privatpersoner och professionella användare inom snart alla områden och hela världen. Kvalificerad och motiverad personal som känner arbetsglädje är en viktig nyckelfaktor för Kärchers framgång.

Idag har Kärcher Sverige sitt huvudkontor i Göteborg och nu söker vi en servicetekniker som kommer att utgå från sitt hem i Jönköping med omnejd. En vanlig arbetsvecka består av arbete på andra orter i Mellansverige där du kommer installera och serva biltvättar. Rollen innebär mycket resande med ett par övernattningar, men innebär även mycket frihet då du själv ansvarar för ditt dagliga arbete!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Kärcher AB.

Arbetsuppgifter

Som fältservicetekniker ansvarar du för ny-montage och service av anläggningar för fordonstvätt såsom borsttvättar och "gör det själv"-anläggningar, arbetet innefattar styr-, VVS- och reglerteknik. Du kommer ingå i ett team på sju med en teamleader som verkar inom olika geografiska områden i Sverige, där ditt huvudområde kommer vara Jönköping med omnejd. Arbetet innebär därmed mycket eget ansvar då du verkar själv inom ditt geografiska områden men där du alltid kan finna mycket stöd och kunskap hos kollegor och teamleader. Under introduktionen får du möjlighet att följa en kompetent kollega samt få interna utbildningar kopplat till arbetsuppgifterna och anläggningar. Vidare får du sedan din egen servicebil och verkar utifrån ditt hem för att åka ut till önskade platser för ny-montage och service.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som har ett stort intresse för el och installation. Tjänsten passar dig som trivs med ett utvecklande arbete där du ständigt lär dig nya saker då en del arbetsuppgifter kan vara utmanande samt att du trivs i en roll där du reser mycket i arbetet. Vi söker dig som brinner för el och installation och vill utvecklas för att bli den bästa serviceteknikern i Småland!

Vi söker dig som
  • har en gymnasieexamen inom el, teleteknik eller fordonsmekaniker
  • alternativt har god erfarenhet och stort intresse av el, teleteknik eller fordonsmekaniker
  • behärskar både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
  • har körkort B då du kommer att köra företagsbil.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som servicetekniker eller i närliggande bransch som innebär installation. Grundläggande kunskaper och förståelse för VVS är också ett plus.

För att trivas i rollen som servicetekniker hos Kärcher krävs det, förutom att du är tekniskt intresserad, att du är relationsskapande, självgående och problemlösande. Varje dag kommer du att utmanas av olika tekniska situationer som ställer krav på att du är lösningsorienterad och driven till att göra ett bra jobb. Då rollen är självständig och du lägger upp ditt arbete till stor del på egen hand är det också viktigt att du är strukturerad med en hög ansvarskänsla samt förmågan och ambitionen att göra det lilla extra för att Kärchers kunder ska få bästa möjliga service.

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Jönköping som utgångpunkt, för att sedan verka i Mellansverige
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork