Extraarbetet för studerande med intresse för Idrott och hälsa!

Extraarbetet för studerande med intresse för Idrott och hälsa!

Söker du ett extraarbete där du får möjlighet att hjälpa andra till att utvecklas och förbättras? Trivs du i en stöttande och coachande roll? Då önskar vi veta mer om dig, sök redan idag då vi arbetar löpande med ansökningar under processens gång!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Wetterbygdens gymnasiums räkning en studerande medarbetare som vill arbeta extra vid behov. Wetterbygdens gymnasium är ett mindre gymnasium med cirka sjuttio elever där man lägger stort fokus på kvalité på sina utbildningar inom Dator- och kommunikationsteknik samt Barn - och fritidsprogrammet. Som medarbetare på Wetterbygdens gymnasium får man därmed vara en del av en genuin stämning med fokus på respekt och gemenskap bland cirka tolva andra anställda. Vi tror därför att du som medarbetare gillar att bidra till utveckling och en bra arbetsmiljö för såväl elever som kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Wetterbygdens Gymnasium.

Arbetsuppgifter

Som vikarierande lärare kommer du att arbeta med att stötta och coacha eleverna i sitt lärande under sin studietid på Wetterbygdens gymnasium. Du kommer att täcka upp två pass i veckan inom idrott och hälsa med en timme fysisk aktivitet och en timme teoretisk undervisning under vårterminen 2019, måndagar kl.14.10-15.10 samt torsdagar kl.10.40-11.30. Det finns alltid färdigt underlag att tillhandahålla inom varje ämne för dig som vikarierar. Primärt kommer arbetsuppgifterna bli att stötta eleverna i uppgifter som du och ansvarig lärare har kommit överens om ska utföras av eleverna under den tid som du vikarierar.

Tjänsten passar dig som vill ta möjligheten och förmedla dina befintliga kunskaper till andra samtidigt som du själv får chansen att utöka dina erfarenheter inom berörda ämnen!

Vi söker dig som
  • studerar på minst 50% på eftergymnasial nivå
  • kan tillämpa flytande svenska och engelska, tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver det
Som person är du högst intresserad av andra människors utveckling och framgång. Vidare är du självgående men med en god förmåga att kunna samarbeta!

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: deltid, vid behov
  • Placering: central i Jönköping,
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork