Ekonomiassistent med intresse för redovisning!

Ekonomiassistent med intresse för redovisning!

Är du en handlingskraftig person som vill ta ditt första steg in i karriären eller är du kanske nyfiken på nya möjligheter inom arbetslivet? Har du studerat ekonomi på eftergymnasial nivå alternativ har arbetslivserfarenhet av redovisning? Då är det dig vi söker, så ta chansen och sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Axfoods räkning en nyfiken ekonomiassistent. Uppdraget har en start på sex månader med goda möjligheter till förlängning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axfood.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du här arbeta på redovisningsavdelningen vilket huvudsakligen innefattar löpande bokföring, hantering av kassaredovisningar, avstämningar, transaktioner samt redovisning. Du tillsammans med dina medarbetare på avdelningen ansvarar därmed att rätt information sammanställs och redovisas.

Tjänsten passar dig som intresseras av ekonomiska flöden samt tycker om att arbeta med avvikelse och felhantering med fokus på förbättringar. Du får här chansen att ta klivet in i ett växande företag samt möjligheten att skapa goda erfarenheter inför framtida karriär!

Vi söker dig som
  • har studerat ekonomi på eftergymnasial nivå alternativ har tidigare erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter
  • har goda språkkunskaper i svenska, såväl muntliga som skriftliga, då det är arbetsspråket som tillämpas.
Det är meriterande med kunskaper inom ett eller flera affärssystem.

Som person är du positiv, nyfiken och handlingskraftig. Du är flexibel och kan anpassa dig till diverse arbetsuppgifter samt det arbetstempo som råder utifrån behov.

Övrig information

Start: augusti, eller enligt överenskommelse

Omfattning: heltid, start på 6 månader med goda chanser till förlängning.

Placering: A6-området Jönköping

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axfoods önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axfood är ett marknadsledande företag inom dagligvaruhandeln som agerar i hela Sverige. Med en framgångsrik affärsidé siktar de på att inom en snar framtid bli Nordens ledande dagligvarubolag. Totalt samarbetar de med cirka 840 handlarägda butiker. Axfood SSC har ett 80-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö.