Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Husqvarna Group!

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Husqvarna Group!

Har du en YH- eller kandidatexamen inom ekonomi? Har du goda kunskaper i Excel och kommunicerar väl på såväl svenska som engelska? Känner du igen dig i beskrivningen av en driven och lösningsorienterad person med ett flexibelt förhållningssätt? Då ska du se närmare på det här uppdraget Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarna Groups räkning en ekonomiassistent för arbete inom leverantörsreskontra. Här får du chansen att komma in på ett globalt företag med ett team av härliga kollegor med mycket energi och det ges chans till stora utvecklingsmöjligheter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under 6 månader. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du i huvudsak arbeta med leverantörsreskontra inriktad mot omkostnader. Det innebär bland annat verifiering, påminnelsehantering, leverantörshantering, kontering och fakturamatchning. Rollen kan även komma att infatta andra förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen. Rollen innebär många kontakter både internt och externt med leverantörer.

Du kommer till exempel att arbeta med
 • verifiering och kontering av fakturor
 • påminnelsehantering
 • utredningsarbete
I rollen ges du även möjlighet om du har ambitoner att kunna utvecklas mycket framåt och prova på andra typer av arbetsuppgifter så som kontakt med kunder och andra förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen.

Vi söker dig som
 • har en YH- eller kandidatexamen inom ekonomi
 • har en grundläggande finansiell förståelse
 • har goda kunskaper i Excel
 • har goda skriftliga och muntliga kunskaper i såväl svenska som engelska, då du kommer att ha både nationella och internationella kontakter.
Det är meriterande om du
 • har tidigare erfarenhet av att arbete i ett bokföringssystem eller har arbetat med kund- eller leverantöreskontra.
 • har arbetat i SAP
 • arbetat med att digitalisering
Som person är du driven, lösningsorienterad och trivs i en roll med många interna och externa kontakter. Då rollen kräver att du behöver hämta in viss information för att kunna gå vidare i ditt arbete, förutsätter vi att du är självgående och vågar ta initiativ. Vidare har du en väl utvecklad samarbetsförmåga samt är flexibel och öppen för att hjälpa till inom andra områden.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid,
 • Placering: Huskvarna.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.