Cadprojektör vatten och avloppsreningsverk

Cadprojektör vatten och avloppsreningsverk

Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du vara med och forma framtidens städer genom att utforma framtidens vatten- och avloppsreningsverk? Vill du arbeta på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser som är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare? Har du dessutom en eftergymnasial utbildning med inriktning mot vatten, väg eller maskin? Då kan rollen som projektör på Sweco vara helt rätt för dig!

Information om uppdraget

Sweco står inför ett gynnsamt läge på marknaden där det tillkommit nya och spännande projekt och behöver därför bli fler. Academic Work söker därav för Sweco i Jönköpings räkning en projektör till deras avdelning för vatten och avloppsreningsverk. Gruppen inom vatten och avlopp, som du blir en del av, består idag av 13 medarbetare där samarbete och teamwork främjas. Till Sweco kan du komma med höga förväntningar där de satsar på att utveckla medarbetares styrkor och där företaget hela tiden arbetar med att ge dig den kompetens som krävs för den specifika situationen. Du kommer under din första tid få bra stöd av en erfaren kollega för att du på bästa sätt ska komma in i arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd alternativt överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektör på Sweco kommer du tillexempel att:
 • Projektera ombyggnation och nybyggnation av vatten- och avloppsverk
 • Beräkna och designa rörsytem.
Som ny i din roll på Sweco kommer du till en början främst bistå projektledarna och projektörerna för att succesivt arbeta dig in i rollen som projektör hos Sweco. Du kommer med tiden ta mer ansvar och arbeta i direktkontakt med leverantörer, beställare och kollegor inom andra discipliner. Långsiktigt finns goda möjligheter att kunna ta rollen som delprojektledare och har du som ambition att i framtiden arbeta som projektledare finns goda möjligheter till detta.

Vi söker dig som
 • har en relevant universitet- högskole- eller YH-utbildning. Förslagsvis är du högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot väg och vatten eller maskin.
 • Har generella kunskaper i CAD
 • Talar och skriver såväl det svenska språket obehindrat
 • Har körkort B
Det är meriterande om du

* Har kunskaper i Autocad Plant 3D men är inte krav för tjänsten

Som person söker vi dig som är initiativtagande, positiv och har ett eget driv. Du har god social och kommunikativ förmåga då teamet du kommer att arbeta i ofta samarbetar med andra discipliner och det krävs att du ska kunna arbeta i direktkontakt med kunder. Vidare ser vi att du är noggrann och ansvarstagande då hög kvalitet på handlingar som du lämnar ifrån dig är av stor vikt.

Övrig information
 • Start: Augusti med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Jönköping.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten.
Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Sweco genomför uppdrag i 70 länder varje år och är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.