Automationstekniker till innovativ fabrik!

Automationstekniker till innovativ fabrik!

I den här tjänsten får du möjligheten att vara med på en spännande automationsresa då företaget satsar på att utveckla Sveriges modernaste monteringsfabrik. Är detta något som du skulle vilja vara en del av? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en PLC-programmerare med inriktning mot automation och/eller överordnadssystem för kunds räkning. I den här rollen så kommer du bland annat att få vara med och koppla upp maskiner mot ett överordnat system. De projekt som du kommer att delta i riktar sig främst mot montering av olika komponenter där steget från manuell till automatisk montering sker.

Du erbjuds
 • Kompetensutveckling från kompetenta kollegor
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi dessutom stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du att ingå i en grupp tillsammans med andra PLC-programmerare och automationstekniker och arbeta som en supportfunktion mot monteringen.

Du kommer till exempel att:
 • arbeta med förbättring av befintliga maskiner samt bygga upp nya på plats
 • arbeta i olika projekt, dels i grupp men också självständigt
 • bygga upp nya liner i produktionen
 • arbeta i en innovativ och utvecklande arbetsmiljö.
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial examen inom ett relevant område för tjänsten, förslagsvis automation
 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbete och goda kunskaper i PLC-programmering, gärna Siemens
 • Har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska då tjänsten kräver det
Som person är du:
 • Samarbetsvillig
 • Initiativtagande
 • Problemlösande
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Jönköpingsområdet

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemålet är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se