Arbeta med internservice hos en statlig myndighet!

Arbeta med internservice hos en statlig myndighet!

Är du noggrann och serviceinriktad? Har du tidigare erfarenhet som vaktmästare eller motsvarande och vill arbeta på en statlig myndighet? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Vi söker nu för kunds räkning två personer som vill arbeta med internservice hos en statlig myndighet. Här får du möjligheten att arbeta i en spännande verksamhet och samtidigt chansen att bidra till ett viktigt samhällsuppdrag. I rollen arbetar du för att säkerställa god service internt hos myndigheten. Rollen innebär en blandning mellan administrativa- och praktiska arbetsuppgifter, där du också får vara ute i fält.

Du erbjuds

Möjligheten till ett varierande och flexibelt arbete

Möjligheten att ingå i en verksamhet som arbetar för ett viktigt samhällsuppdrag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Genomföra jordprovtagning i fält

Arbete med kontorsservice/internservice

Dokumentera åtgärder

Hämta och ta emot varor samt paket

Vi söker dig som

Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som vaktmästare eller likvärdigt

B-körkort

Grundkunskaper i exempelvis MS Office

Grundkunskaper i ärendesystem

Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

Som person är du:

Serviceinriktad

Noggrann

Har god samarbetsförmåga

Övrig information
  • Start: 16:e augusti
  • Omfattning: Heltid till och med 17:e september, med möjlighet till förlängning
  • Placering: Jönköping
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se