Arbeta extra som kundservicemedarbetare!

Arbeta extra som kundservicemedarbetare!

Önskar du det perfekta deltidsarbetet på sidan av dina studier? Är du en lyhörd och noggrann person som gillar att knyta kontakt med andra människor? Då borde du söka tjänsten som kundservicemedarbetare redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en kundservicemedarbetare. Företaget sitter centralt beläget i Jönköping med cirka tolv medarbetare på kontoret. Här får du som studerande chansen att öka din arbetslivserfarenhet med kompetenta och hjälpande arbetskollegor inom en trivsam miljö. Vidare får du möjligheten att säkra sommarjobb för kommande år, då företaget önskar att du som deltidsmedarbetare ska kunna hoppa in och arbeta extra vid ledigheter.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med hantering av olika kundärenden där huvudsakliga arbetsuppgift är att säkerställa att kunder får rätt typ av hjälp och service. Vidare innebär tjänsten att utföra diverse administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • ta emot och koppla samtal beroende på ärende
 • registrera serviceärenden
 • administrera fakturor
 • ta emot och hjälpa besökande med diverse ärenden.
Tjänsten är perfekt för dig som vill ha ett flexibelt och givande extrajobb på sidan av studierna! Du får här chansen att bygga nätverk, kunskaper och arbetslivserfarenhet inom service.

Vi söker dig som
 • har minst 2 år kvar av eftergymnasiala studier
 • talar samt skriver flytande i svenska, då arbetsuppgifterna kräver detta.
Det är meriterande om du

* har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du kommunikativ och noggrann. Du är pedagogisk och lyhörd för kunders behov, önskemål och känslor. Vidare är du en flexibel student som kan arbeta utifrån företagets behov.

Övrig information
 • Start: augusti
 • Omfattning: deltid med störst behov runt månadsskiften
 • Placering: centralt i Jönköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [lin02@academicwork.se](mailto:lin02 @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork