Arbeta extra inom kundtjänst på sidan av dina studier!

Arbeta extra inom kundtjänst på sidan av dina studier!

Är du studerande och önskar ett givande extraarbete där du får möjlighet att skaffa efterfrågade arbetslivserfarenheter inför framtiden? Vill du säkra ditt kommande sommarjobb redan nu samt säkra din inkomst lite extra under lov? Då har vi arbetet för dig, sök denna tjänst redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning två kundtjänstmedarbetare. Vår kund är ledande inom godshantering och paketdistribution i flera delar av världen. Kunden erbjuder nationella och internationella transporter med flyg, bil, båt eller tåg. Du kommer att vara placerad på företagets kontor på Torsvik, utanför Jönköping.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot inkommande samtal och mail från företagets kunder och underleverantörer och hjälpa dem i olika frågor samt sträva efter att ge dem bästa möjliga service. Du kommer att arbeta cirka 1-2 dagar per vecka under terminerna, men också arbeta mer intensivt under jul- och sommarledigheter.

Utvecklingsmöjligheter:
Det här är en fin chans att komma in i Academic Works konsultnätverk och få möjlighet att jobba med flera spännande företag samt att skaffa värdefulla erfarenheter inför din framtida karriär!

Vi söker dig som

är student med minst två år kvar av dina eftergymnasiala studier. Du har erfarenhet av arbete med kunder och service sedan tidigare, där du har lärt dig att hantera både nöjda och mindre nöjda kunder.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • student
  • god datorvana
  • goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal och skrift.
Som person är du lyhörd och har gott om tålamod, då det är viktigt att du kan lyssna på och förstå kundens önskemål samt hantera olika slags frågor. Du är alltid mån om att ge bästa möjliga service, du är initiativtagande och har en positiv attityd. Vidare är du inte rädd för att jobba under stress och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du är också flexibel och öppen för att hoppa in med kort varsel.

Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: UPPSKATTADE OMFATTNING: Deltid, cirka 1-2 dagar/vecka, samt extra vid behov med krav att kunna ställa upp under sommar samt andra ledigheter
  • Placering: Torsvik, Jönköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork