Apputvecklare på deltid sökes till ett spännande startup bolag!

Apputvecklare på deltid sökes till ett spännande startup bolag!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med appar och vill du vara med på en spännande start up för en helt ny android plattform? Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Ser du dig som analytisk och självgående och räds inte för att testa nya vägar? Ta då chansen att söka rollen som apputvecklare idag! Vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för en spännande idé i startup fas en junior android apputvecklare. Du kommer vara med i ett spännande skede av processen och hjälpa till att utveckla en android app. Det är ett företag mitt i en start up där ramarna ännu inte är helt satta. Det baserar sig på en spännande idé som tagits fram av personer med en stor vision framåt. Det du som junior utvecklare kommer att göra är att bygga och utveckla en del på egen hand men också med stöttning av en mycket senior utvecklare. Det här är tjänsten för dig som söker en ny spännande utmaning och vill vara med på resan redan från ett tidigt skede.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget kommer att vara på deltid med en blandad omfattning.

Arbetsuppgifter

Som android apputvecklare kommer du vara med på en startup där ramarna ännu inte är satta. Du kommer att arbeta en del på egen hand men också få stöttning av en senior utvecklare i din roll.

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att bygga och utveckla en android plattform. Du kommer till en stor del sitta på egen hand med flexiblitet vart du kan sitta och arbeta. Tiderna är flexibla och omfattningen kommer att kunna variera.

Vi söker dig som

Vi söker dig som huvudsakligen har en annan sysselsättning på minst femtio procent eller studerar och som vill ha ett projekt vid sidan av din ordinarie sysselsättning.
Arbetstiderna kommer vara flexibla och du kommer sitta dels på egen hand men ha tillgång till att kunna ha en dialog med övriga i teamet längs vägen.

Vi söker dig med relevant utbildning. Vidare är ett krav är att du har varit med i en eller ett par approjekt. Vi tror på en person som varit med och byggt produkter och vi vill att du ska kunna visa upp någon del av ditt arbete du varit med i.

Vidare är det viktigt att du är analytisk och har en förmåga att kunna arbeta självgående. Du har förmågan att hitta lösningar och en vilja att driva och påverka idén framåt. Vi ser också att du har mycket goda kunskaper i engelska.

Övrig information
  • Start: Omgående.
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Jönköping.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)