Accounts payable clerk sökes till Husqvarna!

Accounts payable clerk sökes till Husqvarna!

Har du ett ekonomiskt intresse och vill starta din karriär med att komma in hos en svensk multinationell tillverkare av utomhusprodukter? Här får du möjligheten att komma in på ett stort företag kanske som ett första arbete efter din ekonomiutbildning eller för att bygga på dina erfarenheter tillsammans med kompetenta kollegor. Missa inte chansen, sök idag då tjänsten tillsätts löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Husqvarnas räkning en Accounts Payble Clerk.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig omgående och till slutet av augusti. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Arbeta med leverantörsreskontra och ekonomiadministrativa arbetsuppgifter
 • Verifiering, påminnelsehantering och leverantörshantering
 • Fakturamatchning och utredningar.
Vidare innebär rollen många kontakter både internt med t.e.x. inköp/planerare och externt med leverantörer. Vi ser också att du i rollen aktivt och kontinuerligt deltar i förändrings- och förbättringsarbete inom avdelningen och tillhörande funktioner.

Vi söker dig som

Du har en avslutad högskoleutbildning inriktat mot exemeplvis ekonomi.

Utöver krav på utbildning söker vi dig som har:
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Körkort B
Meriterande är om du
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom inom leverantörsreskontra eller ekonomiadministration
 • Kunskaper i affärssystemet SAP är meriterande.
För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, serviceinriktad, noggrann samt trivas med många interna och externa kontakter. Vidare bör du ha en förmåga och vilja att arbeta med många olika arbetsuppgifter och vara en teamplayer som drivs av gott samarbete med kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid till slutet av augusti, med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Huskvarna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarnas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.