Är du en stjärna på siffror och önskar arbeta inom en större koncern?

Är du en stjärna på siffror och önskar arbeta inom en större koncern?

Har du intresse för hållbarhetsfrågor samtidigt som du drivs av att arbeta med siffror? Önskar du nya utmaningar och är nyfiken på hur det är att arbeta som löneadministratör? Då önskar vi gärna veta mer om dig, tveka inte med att skicka din ansökan redan idag, då vi arbetar löpande med urval i processen.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Axfoods räkning två löneadministratörer för projektanställning fram till sista augusti.

Axfood är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln där man hela tiden arbetar proaktivt med en vision om att bli ledande inom bra och hållbar mat. En av Axfoods viktigaste resurser för en ständigt framgångsrik utveckling är deras medarbetar som bidrar med engagemang och stolthet för hållbarhetskonceptet. Som medarbetare hos Axfood blir man därmed uppmuntrad till att våga och vilja utvecklas med utrymme för att ta initiativ.

På Axfood Shared Service Center är man cirka nittio medarbetare som tillsammans sköter underlag för ekonomi, löner och HR - relaterade ärenden. Som löneadministratör tillhör man lön- och HR avdelningen med ett tjugotal andra medarbetare. Som löneadministratör får man möjlighet att arbeta inom ett öppet arbetskilmat med kompetenta och ambitiösa kollegor som tillsammans arbetar för att bidra till framgång och utveckling på såväl koncern- som grupp- och individnivå.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axfood.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör har du en väldigt viktig roll då du är nyckeln och tryggheten mellan företaget och medarbetares önskan och upplevelse, där du tillsammans med dina kollegor hanterar över 15 000 anställdas löner för 34 bolag. Du kontrollerar att samtliga rapporter och löneunderlag stämmer överens gentemot direktiv, bestämmelser och anställningar.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för administration och människors upplevelse samt som önskar få arbetslivserfarenhet från en ledande koncern. Vidare passar tjänsten dig som gillar att arbeta teambaserat men med mycket eget ansvar!

Vi söker dig som
  • eftergymnasialutbildning inom löneadministration/ekonomi
  • alternativt har tidigare arbetslivserfarenhet av löneadministration
  • behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du har arbetat i ett eller flera lönesystem.

Som person är du glad och positiv med en känsla för service. Du har ett flexibelt förhållningssätt och vågar ta initiativ där det behövs med förmåga att strukturera upp ditt egna arbete. Vidare är du nyfiken på att lära dig nya saker och har en vilja att bidra till det stora hela!

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: omgående t.om. sista augusti
  • Placering: Jönköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se