Är du WSP:s nya ljusdesigner i Norrland?

Är du WSP:s nya ljusdesigner i Norrland?

Som ljusdesigner på WSP kommer du att arbeta i projektform med varierande arbetsuppgifter och projekt i både storlek och gestaltning. Här finns möjlighet att själv lägga upp ditt arbete med frihet under ansvar och arbeta på en arbetsplats som är mån om deras medarbetares personliga utveckling. Inom kort sitter också WSP i Umeå i nya fräscha lokaler vid älven på konstnärligt campus i en härligt estetisk miljö. Drivs du av att utvecklas och framför allt har entusiasm och passion för ljus och design? Då kan du mycket väl vara den vi söker! Ansök redan idag då rekryteringsprocessen behandlas löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker ljusdesigner till WSP.

Som ljusdesigner på WSP i Umeå kommer du att ha övergripande ansvar för ljusdesignaspekten i olika projekt. Till din hjälp har du uppdragsledare och konstruktörer. Du kommer även att ha kollegor runt om i landet och du kommer att ingå i deras nationella ljusdesignernätverk som håller träffar och avstämningar på regelbunden basis.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos WSP.

Arbetsuppgifter

Som ljusdesigner hos WSP kommer du arbeta i olika projekt nära konstruktörerna men också med arkitekter och uppdragsledare. Det är många tidiga skeden och projekten kan vara allt från att ljussättning av konstverk till att plocka fram belysning i byggnader. Du kan även komma att ha kontakt med kunder samt hålla i presentationer både internt och externt, även om det inte är din huvudsakliga arbetsuppgift.

Du kommer till exempel att arbeta med:

* Visualisering, ljusplaner och
Illustrationer
 • Provbelysning
 • Genomföra utredningar
Tjänsten passar dig som har kunskap inom ljusdesign och vill fortsätta växa och utvecklas i din roll.

Vi söker dig som

Vi söker dig som...
 • Har som lägst en kandidatexamen inom ljusdesign
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska för att kunna möta kunders språkkrav
 • Har god datavana och erfarenhet av programvaran DIALux evo
Det är meriterande om du

* Har tidigare arbetslivserfarenhet av ljusdesign

Som person är du självgående och strukturerad då du självständigt kommer att ansvara för ljusdesignen i projekten. Du säkerställer du når deadlines och tar de kontakter internt som krävs för att driva arbetet i mål. Eftersom du kommer att arbeta tillsammans med både kollegor och kunder är det viktigt att du är duktig på att samarbeta med andra och har en social förmåga. Avslutningsvis ser vi såklart att du har en kreativ ådra och brinner för ljusdesign!

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå (Även Luleå eller Sundsvall är möjligt)
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WSP består av 40000 ingenjörer, tekniker och akademiker på mer än 300 kontor i alla världsdelar. I Umeå är vi ca 140 personer och flyttar nästa år in i ett nybyggt kontor precis vid älven på konstnärligt Campus. Ett växande företag som WSP med stark global närvaro erbjuder sina anställda utmärkta karriärmöjligheter och chansen att få arbeta med spännande projekt.