Vi söker dig som är IT-intresserad och brinner för att hjälpa andra människor!

Vi söker dig som är IT-intresserad och brinner för att hjälpa andra människor!

Är du IT-intresserad och brinner för att hjälpa andra människor? Letar du efter nya kunskaper och vill ha möjlighet att utvecklas inom företaget du arbetar? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom support? Då önskar vi verkligen veta mer om dig, vi rekommenderar starkt att vara snabb med din ansökan, då vi arbetar löpande med ansökningar under processens gång med start omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en medarbetare som kan stärka teamet som arbetar med First Line support. Som First Line support kommer man vara kunders första kontakt och ansvara för att kunderna får den hjälp som krävs kopplat till varje enskilt ärende.

På kontoret i Jönköping får man som medarbetare möjlighet att arbeta centralt i ett öppet och välkomnande kontorslandskap där hela kulturen bygger på teamarbete med närvarande ledarskap. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som First Line support kommer du arbeta problemlösande genom mottagande och registrering av IT frågor från kunder. Du kommer arbeta via telefon och mail där du får hantera ärende som berör hård- och mjukvara. Du kommer vidare få avgöra om uppdraget kräver mer avancerade lösningar och därmed måste skickas vidare till 2nd alternativ 3rd line support.

Du kommer exempelvis hantera frågor som berör:
  • windows
  • office 365
  • nätverksfel.
Tjänsten passar dig som vill utveckla dina IT-kunskaper och är öppen för att utvecklas vidare inom företaget. Du ska kunna arbeta självständigt och söka fram den information som krävs men ha god samarbetsförmåga då man arbetar i team.

Vi söker dig som
  • har goda kunskaper i Windows
  • har goda kunskaper i Officepaketet
  • har tidigare arbetslivserfarenheter inom kundservice
  • har grundläggande kunskaper inom nätverk
  • flytande svenska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det.
Det är meriterande om du
  • har kunskap inom Citrix
  • har tidigare erfarenhet av support, gärna inom IT.
Som person är du kommunikativ, lyhörd och serviceinriktad. Du kan arbeta självgående men har lätt för att samarbeta och är relationsskapande.

Övrig information

Start: februari

Omfattning: start på 6 månader

Placering: Jönköping

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork