Snickare/Köksmontör

Snickare/Köksmontör

Vår långa erfarenhet i kombination med en mycket bred kunskapsbas har resulterat i en stabil kundkrets som ökar kontinuerligt . Vi söker nu med anledning av detta ytterligare en positiv snickare med erfarenhet från mindre byggföretag.

Formella kompetenskrav
  • B-körkort då bil ingår i tjänsten.
  • Genomsnittliga betyg i grundskolan.
  • Eftersom våra kunder alltid eftersträvar högsta kvalitet på utfört arbete är det extremt viktigt att du trivs med att vara mycket noggrann, vara social och har ett mycket utvecklat ordningssinne.
Arbetsuppgifter

Våra uppdrag är mycket varierande och omfattar allt från inredningssnickerier/ badrumsrenoveringar till lite större byggprojekt. Arbetet är väldigt fritt under ansvar och man kan komma att få arbeta själv under kortare perioder. För rätt person kan tjänsten eventuellt utvecklas till en ledande roll i företaget.

Anställningsform/ Tjänstgöringsort/ Tillträdesdag/ Lön

Heltid/ Jönköping/ Omgående/ Enligt ö.k

Är du intresserad? Välkommen att mejla din ansökan till: jens@axamobygg.se
Mer info
Email Mejla AXAMO BYGGTJÄNST AB
Område Jönköping stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AXAMO BYGGTJÄNST AB startade år 2012 i nuvarande bolagsform och är idag ett heltäckande byggföretag som är verksamt i Jönköping kommun. Vi har resurser att bygga och renovera bostadshus, tillverka specialsnickerier,lackeringar, utföra kompletta markarbeten och mycket mera. Våra kunder består av både privatpersoner och företag.