Lokal servicechef till ASSA ABLOY Entrance Systems

Lokal servicechef till ASSA ABLOY Entrance Systems

Vi söker nu en driven ledare som ska leda och fördela arbetet för ASSAs fälttekniker inom service och underhåll. Tjänsten har placering Jönköping och är en direktrekrytering till ASSA. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Om kundföretaget

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar - med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda.

Läs mer på www.assaabloyentrance.se

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Som lokal servicechef på ASSA ABLOY Entrence Systems kommer du att i huvudsak planera, leda och fördela arbetet för de fälttekniker ASSA har i regionen. Detta som ett led i att kunna utveckla och skapa bra förutsättningar för ökad volym, resultatutveckling och kundnöjdhet. I ditt ansvar ligger även att de uppsatta inom lönsamhet, aktivitet och affärer uppnås. Till din hjälp har du ekonomiska nyckeltal, rutiner och utformade arbetssätt och självklart 10-15 duktiga tekniker som du har personalansvar för.

Rollen innehar budget- och personalansvar men även att säkerställa att du har rätt person på rätt plats som innehar rätt kompetens. ASSA har en väl utvecklad organisation till din hjälp.

För att bli framgångsrik som lokal Servicechef på ASSA ABLOY Entrance Systems krävs det att du är bra på att coacha dina medarbetare, är strukturerad, har ett ekonomiskt sinne och gillar att ha kul på arbetsplatsen. Tjänsten är placerad i Jönköping och du rapporterar till Regional Servicechef i Göteborg.

Låter detta som du? Skicka då genast in en ansökan!

Din profil

Vi söker dig som dokumenterade kunskaper inom planering och bra kännedom kring marknaden i Jönköping med omnejd. Du inser vikten av god service och gott underhåll för att bibehålla och vidareutveckla en kundrelation och du är insatt i de lagar och regler kan ligga till grund för detta. Du är en naturlig beslutsfattare och gillar att ha ansvar.

Du behärskar svenska och engelska flytande och är van att arbeta i Office och någon form av ERP-system.

Som person är du resultatinriktad, bra på att kommunicera, strukturerad och bra på att samarbeta med både interna och externa kontaktytor.

Du har kanske tidigare några år på fältet som servicetekniker och några år som ledare men känner att du vill utvecklas i modernt och välmående bolag.
Då är detta tjänsten för dig!
Mer info
Kontaktperson Marcus Rosenblom
Telefon 036-440 90 11
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se